Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Náměšť Vícenice - TJ Vladislav 6:0 (3:0)

Branky: Hort 2, Křivánek, Veselý, Bláha, Hadraba(PK)

Sestava:
Babuněk R. – Vošmera, Nováček F., Caha, Salák – Horký, Babuněk M., Dufek (Kryštof), Chytka – Macek, Nováček M. (Dvořák Š.).
Rozhodčí: Dobrovolný
K poslednímu podzimnímu utkání jsme zajížděli do Náměště s cílem překvapit a poprvé bodovat na hřišti soupeře. Bohužel již od začátku utkání bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem. Domácí nám moc míč nepůjčovali, a pokud jsme míč získali, tak jsme ho záhy velice rychle ztratili, protože nám naprosto chyběl pohyb bez míče. První branku jsme obdrželi v 8. minutě, kdy jsme před domácím hráčem neustále ustupovali, až se dostal k velkému vápnu a míč skončil v naší síti. Za dalších deset minut domácí kopali roh, lehký centr našemu brankáři vypadl a pro domácí nebyl problém uklidit míč do prázdné branky. Poté domácí nevyužili několik šancí včetně penalty, před koncem poločasu však tečovanou střelou zvýšili svoje vedení.
Ve druhém poločasu se obraz hry nezměnil. Nám se sice podařilo několik akcí, které však skončili před velkým vápnem bez zakončení. Domácí se v druhém poločase prosadili celkem třikrát – hlavou po rohu, dorážkou po střele do břevna a penaltou.
Po celé utkání byli domácí jednoznačně lepší. Nám chyběl pohyb bez míče a některé hráče to po obdržených brankách přestalo bavit.
Po podzimní části soutěže nám patří sedmé místo z deseti mužstev. Vyhráli jsme čtyři utkání, pět utkání jsme prohráli. Nejvíce asi mrzí prohra s Myslibořicemi v prvním domácím utkání, kdy se projevila naše nesehranost. V utkáních se silnějšími soupeři (Šebkovice, Náměšť, Výčapy a Pyšel) jsme po obdržených brankách působili odevzdaným dojmem, jako by nás to ani nebavilo a výsledkem byly vysoké prohry.