Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Svatoslav - TJ Vladislav 2:0 (1:0)

Branky: Štveráček, Šoukal

Sestava:
Babuněk R. – Dvořák D., Nováček F., Caha, Kryštof – Dvořák Š., Babuněk M., Chytka, Salák (Hort) –  Nováček M., Česnek (Vošmera).
Naším dalším soupeřem byla Svatoslav, utkání se hrálo na hřišti v Koutech. Do utkání jsme oproti minulým zápasům nastoupili v pozměněné sestavě z důvodu několika absencí hráčů základní sestavy. Od počátku utkání nás domácí zatlačili na naši polovinu a vytvořili si několik šancí. Tlak domácích jsme se štěstím přestáli a postupně jsme hru vyrovnali. Paradoxně jsme však po vyrovnání hry inkasovali branku, když se po rohu domácí trefili střelou z velkého vápna. Domácí po gólu opět ožili a největší problém nám dělala rychlost jejich útočníků. Před koncem poločasu jsme zahrávali trestný kop, skákavou střelu Saláka brankář jen vyrazil, následná dorážka M. Babuňka však mířila přímo na brankáře.
Ve druhé půli se po rozehrání dostali domácí do vyložené šance domácí, kterou jim včasným vyběhnutím zmařil R. Babuněk. Celý druhý poločas byl plný nepřesností, do šance jsme se vůbec nedostali. A tak pět minut před koncem při naší hře vabank domácí útočník dostal míč za naši obranu a svůj samostatný únik bezpečně proměnil.
Utkání jsme prohráli naprosto zaslouženě. Našim hráčům chybí pohyb, dokonce nezvládáme ani takové základní věci, jako je zpracování míče. A když se k tomu (až na výjimky) přidá malá bojovnost, tak se nemůžeme divit, jak utkání dopadlo. Hráči hledají chyby u druhých, ale málokdo je hledá u sebe. A když jim trenér něco poradí, tak se ještě rozčilují, že to tak není. Asi si myslí, že jsou dokonalí.