Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - Sokol Pyšel 1:3 (1:0)

Branky: Nováček M. - vlastní, Svoboda, Pištora

Sestava: Salák – Česnek, Nováček F., Caha (Hort), Kryštof – Horký (Strouha), Babuněk Michal, Chytka, Dvořák Š. –  Nováček M., Macek.
V posledním mistrovském utkání sezóny jsme na domácím hřišti přivítali Pyšel. Začátek utkání se nám vydařil. V 10. minutě se po zblokované střele dostal k míči Martin Nováček a střelou k tyči otevřel skóre. Od 20. minuty začali mít hosté více ze hry, začali nás přehrávat v záloze a někteří naši hráči se více věnovali diskuzi s rozhodčím než samotné hře. Hosté však své šance neproměnili, a tak jsme naše vedení do poločasu udrželi.
Druhá půle pro nás začala nešťastně. V 50. minutě jsme si vstřelili vlastní branku. Poté jsme se mohli dostat do vedení, ale únik Horkého skončil střelou mimo branku. Od té doby se střídali šance na obou stranách, nevyužili je ani hosté ani náš útočník Macek. Skóre se měnilo v 73. minutě, kdy hosté nejprve nevyužili samostatný únik, míč však nacentrovali zpět před branku a neobsazený hráč hlavou získal pro hosty vedení. A za dvě minuty hosté opět udeřili, když další centr jejich neobsazený hráč dopravil do branky tělem. My jsme se ještě zmohli na jednu nadějnou akci, když v 83. minutě po rohu trefil břevno Dvořák. Skóre se i přes naši snahu do konce utkání nezměnilo.
V utkání jsme střídali dobré okamžiky se špatnými. Hosté vyhráli zaslouženě, my se však za předvedenou hru nemusíme stydět.
V konečné tabulce jsme obsadili 8. místo z deseti mužstev. Celou sezónu (a zejména v jarní části) jsme řešili problémy se sestavou a několikrát jsme si museli vypůjčit hráče ze starších žáků. Někteří hráči měli problém s pravidelnou docházkou, někteří dokonce bezdůvodně skončili v průběhu jara. Tréninková účast byla také problémová, zejména v zimním období. Přesto se podařilo sehrát pár dobrých zápasů.