Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK M.Budějovice B - TJ Vladislav 0:2 (0:1)

Branky: 26. Krátký, 89. Slabý.

Sestava domácí: Jelínek - Paul, Nedvědický, Bratrů, Povolný - Šindelář, Švanda(52´ Finda), Veselý, Pevný - Šplíchal J., Svoboda(46´ Motal D.)

(převzato z Třebíčský deník)

Sestava hosté: Otruba ml. - Slavik L., Otruba st., Hrůza, Martének - Krátký, Paločko, Nováček, Vyletěl P.(88´ Veselý) - Slabý, Vaněk(78´ Knotek)

ŽK: 5:2

ČK: 1:0 Nedvědický

Diváci: cca 50

Po úvodním tlaku hostí mohli jít v desáté minutě do vedení domácí. To prošel obranou hostí Šindelář, jeho první střelu vyrazil brankář a následnou dorážku z prázdné branky obránce hostí. O deset minut později nastřelil J. Šplíchal z trestného kopu břevno. Úvodní branku nakonec vstřelili aktivnější hosté. Ve 26. minutě po nepřesném odkopu se k míči dostal na velkém vápně Krátký a vyhnal všechny pavouky z Jelínkovy šibenice. V poslední minutě mohl navýšit vedení hostí Vyletěl, ale těsně minul branku. V 52. minutě kopali hosté penaltu, ale Vaněk poslal míč vedle tyče. Další šance hosté trestuhodně zahazovali a koledovali si o vyrovnání. Domácí však zbrzdilo vyloučení Nedvědického po druhé žluté kartě. A tak poslední slovo měli v utkání hosté, když v předposlední minutě po trestném kopu prostřelil domácího brankáře Slabý a zaznamenal tak znovu po devíti letech branku ve vladislavském dresu.

(převzato z web fotbal Vysočina)