Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - SK Nové Syrovice 4:5 (0:2)

Branky: Nováček 2(1 PK), Slabý, Krátký - Dvořák Z. 2, Sosnar M. 2, Lang T.(PK)

Sestava domácí: Otruba ml. - Slavík L., Otruba st., Hrůza, Martének - Krátký, Nováček, Paločko, Knotek(Kašpar) - Slabý, Vaněk(Sekerka)

Sestava hosté: dle čísel Nejerál - Kopeček, Vítek, Filipský, Kašpárek(Kouřil), Dvořák(Svoboda), Fryauf, Růžička, Sosnar, Lang, Dubský

ŽK: 2:0

Diváci: cca 120

Začíná se snad stávat tradicí, že domácí zápasy přinášejí brankové hody? No posuďte: Chlístov 9 branek, Valeč 10 branek, Nové Syrovice 9 branek. Domácí posílení třemi výhrami v řadě tentokrát dopadli tvrdě na zem. V dohrávce totiž podlehli nováčkovi okresního přeboru z Nových Syrovic. Ti totiž dokázali narozdíl od domácích v prvním poločase proměnit své šance na průběžné dvoubrankové vedení. Ještě před přestávkou se nešťastně zranil Vaněk a se sebezapřením dohrál poločas. Do toho druhého jej nahradil Sekerka a stejně jako on i všichni domácí hráči nastoupili s cílem porvat se o výsledek. Snížení zařídil po rohovém kopu Slabého na přední tyči číhající Nováček, který uklidil míč pod břevno. U domácích byla v tomto utkání největší slabinou obranná činnost, když toho hosté dokázali využít až na tříbrankový náskok. Do konce zápasu chyběla asi půlhodina a vzápětí hosté faulovali v pokutovém území a někdejší tradiční exekutor pokutových kopu Nováček se nemýlil. Snížení znovu až na jednu branku zařídil střelou do poloodkryté branky Slabý. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale jaksi zapoměli na zadní vrátka a po faulu v pokutovém území kopali penaltu i hosté. Domácí brankař Otruba neměl tolik štěstí jako minule a hosté se mohli radovat popáté. Poslední branku utkání zaznamenal z trestného kopu Krátký. Bohužel na vyrovnání nezbyl čas a o to více může domácí mrzet neproměněné šance v prvním poločase a zejména špatná defenzíva.

Poslední utkání podzimu sehrají muži v neděli v Dukovanech, kde proti nim nastoupí mimo jiné nejlepší střelec soutěže Pislcajt.