Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Budišov Nárameč - TJ Vladislav 3:0 (1:0)

Branky domácí: Adam, Šmíd, Cejpek

Sestava: Veleba – Havlík, Česnek, Horký, Augustin – Martinovský, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Babuněk Martin, hokejově střídal Maule.

Rozhodčí: Kubíček

V sobotu jsme v deštivém počasí sehráli utkání s mužstvem FC Budišov-Nárameč na hřišti v Náramči. Opět jsme nemohli nastoupit v plné sestavě, chyběli Šebesta a neomluvený Strouha. Začátek utkání byl vyrovnaný, my jsme však byli střelecky aktivnější. Měli jsme také výhodu dvou trestných kopů, bohužel z nich branka nepadla. A tak to byli domácí, kteří se v 15. minutě ujali vedení, když první střelu brankář Veleba vyrazil, na dorážku však již nedosáhl. Do konce poločasu se pak hrálo většinou ve středu hřiště bez velkých šancí.

Do druhé půle jsme nastoupili s cílem pokusit se zápas otočit. Jenže už ve 2. minutě po našem nevydařeném odkopu se domácí dostali ke střele z velkého vápna, kterou náš brankář vyrazil k neobsazenému domácímu hráči a ten neměl problém střelu z malého vápna dorazit. V 9. minutě se dostal do šance Michal Babuněk, jeho střela levou nohou však mířila nad branku. V 16. minutě jsme opět neuhlídali střelu z velkého vápna a již jsme prohrávali o tři góly. Čestný úspěch jsme mohli zaznamenat ve 23. minutě, kdy jsme měli výhodu pokutového kopu. K exekuci penalty se postavil Česnek, který však branku minul. A tak jsme poprvé v této sezóně nevstřelili v zápase ani jednu branku.

Hráčům nelze celkem nic vytknout, snažili se a bojovali až do konce. Bohužel se znovu u klíčových hráčů projevilo to, že již měli ten den jedno utkání za sebou (Nevoral a Michal Babuněk).