Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Čáslavice Sádek - TJ Vladislav 1:4 (0:2)

Branky: Vecheta - Nevoral 2, Babuněk Michal, Strouha

Sestava: Veleba – Šebesta, Česnek, Strouha, Augustin – Horký, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Martinovský, hokejově střídali Maule a Doležal

Rozhodčí: Pintér

Na prvního máje jsme sehráli další utkání na hřišti v Čáslavicích a věřili jsme, že vzhledem k tabulkovému postavení soupeře dokážeme získat šesté jarní vítězství za sebou. Začátek utkání tomu však nenasvědčoval, protože domácí měli od začátku více ze hry a měli i první šanci. Vypadalo to tak, že někteří naši hráči ještě slaví čarodějnice. Po odehrané čtvrthodině jsme se však konečně rozehráli. Výsledkem bylo nejprve nastřelené břevno Horkým, v 18. minutě pak využil samostatný únik Nevoral a vstřelil naši první branku. A stejný hráč po přesném pasu Michala Babuňka dal před koncem poločasu druhou branku.

Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný. Nám se podařilo naše vedení zvýšit v 8. minutě střelou Michala Babuňka. Poté jsme polevili a domácím se podařilo v 17. minutě po rohu snížit. Naštěstí hned po rozehrání jsme kopali rohový kop, který využil Strouha. Do konce zápasu jsme již domácí do žádné šance nepustili. Škoda jen, že se nám nepodařilo gólově dotáhnout několik dalších dobře rozehraných protiútoků.

Vítězstvím jsme se posunuli na čtvrté místo tabulky.