Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Svatoslav - TJ Vladislav 0:1 (0:0)

Branka: Horký

SESTAVA DOMÁCÍ: Nestrojil Z. – Vaněk P., Zadražil B., Pacal S., Voneš K. – Doležal L., Štveráček J., Konečný L. – Caha M., Dočekal A. (Kouty), Jurová K.

Hokejově střídali: Mejzlík A., Dočekal D., Krejčí P.

(převzato z web FC Svatoslav)

Sestava hosté: Veleba - Šebesta, Česnek, Augustin, Havlík – Horký, Babuněk Michal, Dvořák, Hort – Maule, Martinovský (hokejově střídali Babuněk Martin a Slíva).

Rozhodčí: Neumann

Další utkání na hřišti soupeře s cílem konečně venku zvítězit jsme sehráli na hřišti ve Svatoslavi. Z důvodu nemoci nám chyběl Nevoral a Strouha, proto byl mezi náhradníky i Slíva ze starší přípravky.
Utkání bylo ze začátku vyrovnané, hra se vesměs odehrávala od vápna k vápnu. První šanci jsme měli my v 10. minutě, trestný kop Horkého však skončil těsně vedle. Domácí většinu útoků vedli přes svoji kapitánku na pravém křídle. Ve 23. minutě postupoval domácí útočník sám na našeho brankáře, naštěstí však mířil vedle. Největší šanci skórovat v prvním poločase jsme měli ve 28. minutě po správně nařízeném pokutovém kopu, střelu Horkého však domácí brankář vyrazil a následná dorážka šla nad branku. Poté se ještě do šance dostal Slíva, jeho střela však skončila vedle tyče. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:0.

Do druhého poločasu jsme udělali změnu v rozestavení, když si svoje posty vyměnili Dvořák s Martinovským. A hned v první minutě to přineslo ovoce. Dvořák unikl po levém křídle, nacentroval před branku a Horký prostřelil domácího brankáře. Domácí se do vyložených šancí nedostávali, nebezpečně vypadaly dva závary před naší brankou. Vítězství mohl pojistit Maule, jeho střela z malého vápna však byla zablokována. Jednobrankové vedení se nám podařilo udržet až do konce utkání.

Všichni hráči podali bojovný a zodpovědný výkon, díky kterému jsme získali první vítězství na hřišti.