Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Nové Syrovice - TJ Vladislav 7:1 (4:1)

Branky: Železný 3, Procházka 2, Havlát, Polák - Nevoral

Sestava: Veleba – Šebesta, Česnek, Horký, Augustin – Martinovský, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Maule, hokejově střídal Babuněk Martin.

Rozhodčí: Svoboda

Další utkání jsme sehráli v Nových Syrovicích, kterým jsme chtěli vrátit podzimní porážku z našeho hřiště. Začátek utkání byl vyrovnaný, domácím se však podařilo z první střely dát v 10. minutě branku. Hned za minutu jsme vyrovnali, když domácí obránce při odkopu nastřelil rozhodčího, míč se odrazil k Nevoralovi a ten zamířil přesně k tyči. V 16. minutě jsme předvedli pěknou akci po křídle, k hlavičce se po centru dostal Dvořák, ale mířil doprostřed branky. V 18. minutě domácí využili našeho špatného zpracování míče a střelou z velkého vápna se dostali znovu do vedení. Od této chvíle jsme přestali hrát i bojovat a domácí nás jasně přehrávali. Výsledkem byly ještě další dvě branky v naší síti do konce prvního poločasu – nejprve po závaru v našem malém vápně a poté po naší zbytečné ztrátě míče na polovině hřiště. Při těchto gólech jsme vypadali jako učedníci, kteří se teprve učí hrát fotbal a neví, kam se mají postavit. Absolutně jsme domácí hráče neobsazovali a ti měli na všechno spoustu času.

Náš výkon nezlepšila ani bouřka v kabině. Ve druhém poločasu existovalo na hřišti pouze domácí mužstvo, které vstřelilo další tři branky a ještě spoustu dalších šancí nevyužilo. Jejich vítězství bylo naprosto zasloužené.

V tomto utkání zklamali zejména nejstarší hráči v sestavě, kteří asi zapomněli, co je to bojovnost. Jednoznačně lze říci, že to byl náš nejhorší výkon této sezóny. Prohrát se samozřejmě může, ale nesmí to být po takovém laxním výkonu.