Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Třebenice - TJ Vladislav 4:4 (3:3)

Branky: Krejčí 2, Procházka, Ondráček - Nevoral 3, Babuněk Mi.

Sestava: Veleba - Česnek, Strouha, Augustin, Havlík - Horký, Dvořák, Babuněk Michal, Hort - Martinovský, Nevoral (hokejově střídali Maule a Babuněk Martin)

Rozhodčí: Coufal

Proti Třebenicím jsme nastoupili v kompletní sestavě a začátek utkání se nám vydařil. Již ve 2. minutě vstřelil po samostatném úniku úvodní gól utkání Nevoral. Ihned po rozehrání však domácí získali výhodu trestného kopu a střelou pod břevno vyrovnali na 1:1. V 6. minutě vybojoval ztracený míč Michal Babuněk, přihrál ho Nevoralovi a ten po kličce brankáři vstřelil do prázné branky svůj druhý gól. Nadále jsme měli mírnou převahu a ve 20. minutě po rozehraném rohovém kopu dorazil míč do sítě domácích Michal Babuněk a zvýšil naše vedení na 3:1. Poté jsme však podlehli pocitu, že se nic nemůže stát a domácí nás za to potrestali dvěma brankami a vyrovnali na 3:3. Po obdržené třetí brance musel pro zranění nohy odstoupit brankář Veleba, v brance jej nahradil Havlík a z lavičky nastoupil Maule.
Druhá půle se nám moc nevydařila, domácí byli aktivnější. Přesto jsme šli v 18. minutě opět do vedení po krásné střele Nevorala, který tím dosáhl hattricku. A za chvíli mohlo být rozhodnuto, Michal Babuněk však střelou z dálky jen orazítkoval tyč. Vedení jsme dlouho neudrželi, protože domácí po rychlém protiútoku dokázali ve 21. minutě vyrovnat na 4:4. Do konce utkání jsme se pak jen bránili, domácí nevyužili několik šancí.
I když jsme v utkání ani jednou neprohrávali,tak vzhledem k několika šancím domácích v závěru zápasu je bod úspěchem.
Příští zápas hrajeme doma proti Novým Syrovicím.