Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Výčapy - TJ Vladislav 1:2 (1:1)

Branky: Hanák - Dvořák, Babuněk Michal

Sestava: Veleba – Babuněk Martin, Česnek, Horký, Augustin – Martinovský, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Maule, hokejově střídal Doležal

Rozhodčí: Holý

Další mistrovské utkání jsme sehráli ve Výčapech, které měly doposud v soutěži pouze jednu prohru, a to z podzimního utkání u nás. Z našeho kádru chyběli tři hráči, proto nám opět vypomohl Doležal ze starší přípravky.

Začátek utkání se nám vydařil a již ve 3. minutě po kolmici Michala Babuňka vstřelil náš první gól Dvořák. To bylo však z naší strany v první půli vše. Po vstřelené brance jsme se totiž dostali pod velký tlak, nedokázali jsme udržet míč a na naši branku se valil jeden útok za druhým. Odolávali jsme až do 29. minuty, kdy domácí po rohovém kopu se štěstím vyrovnali.

Do druhé půle jsme provedli změny v rozestavení s cílem zastavit nápor domácích. To se nám podařilo. Do první šance se sice dostali domácí, ale samostatný únik jejich útočníka výborně zlikvidoval brankář Veleba. Pak došlo k naplnění hesla nedáš – dostaneš, protože z protiútoku nás do vedení dostal po samostatné akci Michal Babuněk. Hra byla dále vyrovnaná, domácí se snažili prosazovat postupným útokem, nám se zase dařily rychlé protiútoky. Šance obou mužstev však již zůstaly nevyužity a skóre se již do konce utkání nezměnilo.

Podařilo se nám tedy domácí podruhé v této sezóně porazit. Zajímavostí je také to, že domácí v dosavadních patnácti zápasech inkasovali 14 branek, z toho od nás 8 branek.

První půle se nám herně moc nevydařila, za výkon ve druhé půli si však všichni zaslouží pochvalu.