Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Želetava - TJ Vladislav 0:2 (0:1)

26. 3. 2011

Branky: Nevoral, Babuněk Michal

Sestava: Veleba – Šebesta, Česnek, Augustin, Havlík – Horký, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Martinovský, hokejově střídal Babuněk Martin, chyběli Strouha (nemoc) a Maule (neomluven).

Rozhodčí: Veselý

V prvním jarním utkání jsme se utkali s mužstvem Sokol Želetava na jeho hřišti. Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a od začátku jsme soupeře zatlačili na jeho polovinu. Výsledkem byla naše první branka již ve čtvrté minutě, když po rozehraném trestném kopu zblízka dorážel Nevoral. Poté se postupně rozehrávali i domácí a hra se vyrovnala. Při jedné šanci domácích nás zachránilo břevno. Závěr poločasu patřil opět nám, kdy se k velmi dobrému výkonu rozehrála naše záloha. Do dvou šancí se dostal Nevoral, do jedné Michal Babuněk, branka však z toho nebyla.

Druhý poločas začal náporem domácích, my jsme se bránili jenom za cenu odkopů. Jedinou šanci domácích však jejich útočník neproměnil. V polovině druhé půle se zranil Nevoral a musel z utkání odstoupit. Následně si o střídání říkal i zraněný Havlík, ale již ho neměl kdo vystřídat, proto utkání se sebezapřením dohrál. Závěr zápasu jsme již kontrolovali a pět minut před koncem o našem vítězství rozhodl střelou z vápna Michal Babuněk.

Všichni hráči zaslouží za svůj výkon pochvalu. V prvním poločase jsme převedli několik krásných akcí na jeden dotek, druhá půle byla spíše o bojovnosti.