Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Družstevník Jakubov - TJ Vladislav 2:1 (0:1)

Branky: 52. Nahodil, 63. Vrbka Jan - 10. Dvořák

SESTAVA DOMÁCÍ:       Machát

           Cvak    Vrbka J.   Andrejkovič

                      Novák

    Šusta    Číhal    Svoboda    Chalupa

                Nesiba   Nahodil

STŘÍDÁNÍ: Stejskal, Svoboda L.

Sestava hosté: Veleba - Šebesta, Česnek, Augustin, Havlík – Horký, Babuněk Michal, Strouha, Hort – Dvořák, Martinovský (střídali Nevoral, Maule).

Domácí rychle inkasovali po nedorozumnění obrany a brankáře. V druhém poločase, ale dokázali dvěma slepenými góly zápas otočit.

(převzato z web TJ Družstevník Jakubov)

Poslední podzimní utkání na hřišti soupeře jsme sehráli
s mužstvem TJ Družstevník Jakubov. Do utkání jsme vstoupili aktivně, za což jsme byli odměněni v 10. minutě, kdy po kolmé přihrávce Babuňka vstřelil Dvořák úvodní gól utkání. Ve 20. minutě ještě trestný kop Česneka orazítkoval tyč, od tohoto momentu však domácí převzali iniciativu a dostali jsme se pod tlak. Nedařilo se nám podržet míč a zejména záloha hrála bez pohybu. Do konce prvního poločasu jsme však branku neobdrželi.
Do druhého poločasu nastoupil Nevoral a věřili jsme, že se hra zálohy zlepší. Bohužel tomu tak nebylo a domácí nás jednoznačně přehrávali. Několik šancí nevyužili, ale nakonec dvěma slepenými brankami skóre otočili ve svůj prospěch. V posledních deseti minutách zápasu jsme se přece jen dostali do dvou šancí, ale Nevoral trefil pouze brankáře a Horký branku přestřelil. Domácí tak zvítězili 2:1 a jejich vítězství bylo vzhledem k našemu výkonu zasloužené.