Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Třebelovice - TJ Vladislav 6:2 (3:1)

Branky: Rakušan 2, Čurda 2, Dvořák, Křivan - Nevoral, Česnek

Sestava: Veleba - Česnek, Strouha, Augustin, Dvořák - Horký, Nevoral, Babuněk Michal, Hort - Martinovský, Maule (hokejově střídali Babuněk Martin a Šebesta)

Rozhodčí: Vala

Další mistrovské utkání jsme sehráli v dalekých Třebelovicích. Ze základní sestavy chyběl Havlík, naopak poprvé se na zápas dostavil Erik Šebesta. Již od první minuty jsme se dostali pod tlak domácích a ve třetí minutě jsme inkasovali branku z trestného kopu. V desáté minutě jsme předvedli jednu z mála hezkých akcí a po centru Horkého dorazil míč do branky domácích Nevoral. Radost z vyrovnání však netrvala dlouho, protože za dalších deset minut se domácím podařilo vstřelit dva góly a dostali se do vedení 3:1. Do konce poločasu se pak hra vyrovnala a nám se nepodařilo využít dvou slibných šancí.
Do druhé půle jsme nastoupili se změněnou sestavou a do útoku se přesunul Česnek. Tomu se hned ve druhé minutě podařilo hlavičkou snížit vedení domácích. Naše hra ožila, ale bohužel ne na dlouho. Po našich chybách jsme od 19. do 22. minuty inkasovali dvě branky a zápas byl rozhodnut. Dalších několik šancí domácích zlikvidoval dobře chytající brankář Veleba. A když naši vyloženou šanci nevyužil Michal Babuněk, domácí pak před koncem zápasu zvýšili svoje vedení na konečných 6:2.
Tento zápas se nám moc nevydařil. Naši hru brzdilo velké množství nepřesných přihrávek a také vázla organizace hry.
Příští zápas sehrajeme doma proti Čáslavicím a doufám, že podáme podstatně lepší výkon.