Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - FC Budišov Nárameč 1:5 (1:2)

Branky: Horký - Votoupal 3, Adam, Cejpek

Sestava: Veleba - Šebesta, Česnek, Augustin, Havlík – Horký, Babuněk Michal, Strouha, Hort – Dvořák, Martinovský (hokejově střídal Babuněk Martin).

Rozhodčí: Pintér

V dalším domácím zápase proti mužstvu FC Budišov-Nárameč jsme opět byli nekompletní, chyběl nám Nevoral a Maule. Při pohledu na fyzickou vyspělost některých hostujících hráčů bylo jasné, že nás čeká těžké utkání. A to se potvrdilo již od začátku, kdy jsme se dostali pod tlak. Z první šance hostů jsme ještě neinkasovali, v 11. minutě však osamocený hostující hráč otevřel skóre. Za tři minuty mohlo být srovnáno, ale střela Michal Babuňka jen těsně minula branku. V 18. minutě jsme však po střele pod břevno již prohrávali o dvě branky. Poté jsme se přece jenom osmělili a do konce poločasu jsme byli lepším týmem. Ve 26. minutě jsme snížili na 1:2, když se přímo z rohu trefil Horký.

Začátek druhé půle byl vyrovnaný, bohužel v 7. minutě jsme nepohlídali dorážku hostů a bylo to 1:3. Postupem času se projevovala fyzická vyspělost hostů, kteří ve 20. minutě vstřelili další branku. Poté jsme měli výhodu dvou trestných kopů, oba však brankář vyrazil a k dorážce jsme se již nedostali. Ve 26. minutě jsme předvedli rychlou akci, střelu Horkého brankář vyrazil, Martinovský však při dorážce zaváhal a hosté mu míč odkopli. Těsně před koncem se prosadili ještě hosté a stanovili konečné skóre 1:5.