Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - FC Čáslavice Sádek 4:1 (1:1)

Branky: Babuněk Mi. 2, Horký, Martinovský - Čurda

Sestava: Veleba - Česnek, Strouha, Augustin, Havlík - Horký, Dvořák, Babuněk Michal, Hort - Maule,Martinovský (hokejově střídali Babuněk Martin a Otrubová)

Rozhodčí: Kudlík

Ve druhém domácím utkání jsme přivítali mužstvo Čáslavic, proti kterému jsme chtěli napravit špatný dojem z minulého zápasu. V prvním poločase se nám to však moc nedařilo. Hra byla od začátku vyrovnaná a vyznačovala se spoustou nepřesnch přihrávek. Přesto se nám podařilo vstřelit první gól, když si v deváté minutě centr Horkého srazil hostující obránce do vlastní sítě. Poté jsem si vytvořili další dvě šance - Mauleho slabou střelu však hostující brankář bez problémů chytil a Dvořákovu střelu zastavilo břevno. Po těchto šancích jsme přestali být aktivní, hráli jsme absolutně bez pohybu. Hosté nás začali přehrávat a pět minut před koncem poločasu po naší chybě v obraně dokonce vyrovnali.
Po důrazné domluvě o přestávce jsem konečně začali hrát aktivní fotbal. Výsledkem bylo několik šancí včetně nebezpečné hlavičky nejmenšího hráče na hřišti Mauleho. Ujala se však až dorážka Michala Babuňka v 6. minutě. Hosty jsme jasně přehrávali a prakticky jsme je vůbec nepustili k naší brance. Ve 22. minutě se prosadil Martinovský a dvě minuty před koncem svou druhou brankou upravil na konečných 4:1 Michal Babuněk.
Ve druhém poločase jsme podali velmi dobrý výkon, protože hráči pochopili, že bez pohybu se opravdu hrát nedá.
Příští zápas sehrajeme na hřišti v Třebenicích.