Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - FC Svatoslav 1:2 (0:2)

11. 10. 2009

Branky: Horký(PK) - Dočekal M. 2

Sestava: Česnek - Havlík, Caha, Nováčková K., Dvořák - Horký, Strouha, Babuněk, Macek - Nevoral, Hort střídali Martinovský, Nováčková M., Veleba, Augustin

Rozhodčí: Cejpek P.

Diváci: cca 20

Poslední podzimní domácí utkání bylo sehráno proti Svatoslavi a stalo se poprvé v novodobé historii, kdy se hosté vzhledem k postavení v tabulce dostali do pozice favorita. Nic nebylo platné nabádání v kabině k aktivitě již v prvním poločase; domácí znovu prochrápali první poločas a během něho se hosté dostali do dvoubrankového vedení. Nejprve se střílený centr od autové čáry dostal do branky u zadní tyčky a poté výkop brankaře Česneka přistál přesně na noze hostujícího záložníka, ten nečekal a poslal mu balón zpátky. Bohužel míč přešel přes prsty až do sítě. Druhý poločas byl poněkolikáté opakem toho prvního. Domácí zvýšili aktivitu také díky změnám v sestavě a postech a naopak hosté se stáhli do obrany. Vladislavi se podařilo snížit Horkým z penalty, které předcházel faul nefaul na Macka. O tom jestli to byla penalta či nikoliv se hodně debatovalo. Domácí vycítili šanci a hosté byli více než nervózní. Bohužel vyrovnat se přes další šance nepodařilo a tak si budou muset žáci na první bodový zisk na domácím hřišti počkat na jaro.

Poslední utkání podzimu mělo být sehráno tuto sobotu v Rouchovanech, na základě žádosti domácích to bude až ve státní svátek 28. října.