Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - FC Svatoslav 4:2 (2:1)

Branky: Martinovský 2, Babuněk Michal, Nevoral - Dočekal A., Caha

Sestava:Veleba – Strouha, Česnek, Havlík, Augustin – Martinovský, Nevoral, Horký, Hort – Dvořák, Babuněk Michal, hokejově střídali Babuněk Martin a Maule.

Sestava: Nestrojil Z. – Vaněk P., Voneš K., Pacal S., Zadražil B. – Doležal L., Caha M., Jurová K., Konečný L. – Dočekal A. (Kouty), Dočekal D.

Hokejově střídali: Krejčí P., Zezula M.

Rozhodčí: Ošmera

Dalším naším soupeřem byla Svatoslav. Po dvou porážkách a hlavně po špatném výkonu v minulém zápase jsme chtěli předvést kvalitní výkon a získat vítězství. K tomu nám měl pomoci i Havlík, který se vrátil po zranění do sestavy. Utkání začalo opatrně, hosté vsadili na obranu a čekali na možnost rychlých protiútoků. Ve 12. minutě jsme z první naší šance vstřelili branku, po centru se prosadil Martinovský. Náš tlak sílil, výsledkem však byla pouze hlavička Michala Babuňka do břevna. Několik našich střel hosté zablokovali. Vypadalo to tak, že nám nic nehrozí, protože hosté se na naší polovinu dostávali velmi zřídka. Jenomže ve 28. minutě naši dva obránci minulý dlouhý odkop a hostující útočník postupoval sám na naši branku a výsledkem bylo vyrovnání. Naštěstí se nám podařilo ještě do poločasu získat vedení zpět hlavičkou Martinovského.

Začátek druhého poločasu se nám vůbec nevydařil. Naši obránci vůbec neobsazovali hostující útočníky a nechávali jim spoustu volného prostoru. Ti měli několik šancí, naštěstí pro nás je vychytal brankář Veleba. V 15. minutě se po samostatné akci prosadil Michal Babuněk a získal pro nás dvoubrankové vedení. Hosté však zápas hned za minutu opět zdramatizovali, když po další chybě naší obrany skórovali. Zápas byl dramatický až do konce se šancemi na obou stranách. Nás opět podržel brankář Veleba. V poslední minutě jsme předvedli nejhezčí akci utkání, když Horký vybojoval na půlce míč, ten pak putoval z nohy na nohu a po přihrávce Martinovského pečetil naše vítězství z malého vápna Nevoral.

Utkání se nám vcelku vydařilo až na hrubé chyby v obraně, zejména málo důsledné obsazování protihráčů. To pak může trenér vysvětlovat, jak chce, pokud není vůle ze strany hráčů, je to jak házení hrachu na zeď.