Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - SK FŠ Třebíč 6:2 (2:1)

Branky: Babuněk Michal 2, Nevoral 2, Strouha, Martinovský - Krajčo 2

Sestava: Veleba – Babuněk Martin, Česnek, Strouha, Augustin – Horký, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Martinovský, hokejově střídal Maule

Rozhodčí: Čejka

První jarní utkání na domácím hřišti jsme sehráli s mužstvem FŠ Třebíč „B“, kterému jsme chtěli oplatit podzimní porážku. První šanci jsme si vytvořili my hned z prvního útoku, bohužel jsme ji neproměnili. Hosté se pak osmělili a po hezké akci dvou hráčů vstřelili první branku utkání. Postupně jsme naši hru zlepšovali a odměnou byla branka ve 12. minutě, kterou dal Michal Babuněk po přesném pasu Česneka. Těsně před koncem poločasu jsme rozehrávali rohový kop, míč se odrazil ke Strouhovi, jehož střela nás dostala do vedení.

Hned na začátku druhé půle poslal Nevoral přesný pas za obranu na Michala Babuňka a ten se opět nemýlil a vstřelil naši třetí branku. Hru jsme měli pevně pod kontrolou, v osmé minutě využil chyby hostujícího brankáře Martinovský a zvýšil naše vedení. Ovšem hned za minutu hosté z ojedinělého útoku náš náskok snížili. Naši hráči však žádné drama nepřipustili. Naopak Nevoral po samostatné akci a poté přímo z rohového kopu upravil skóre na konečných 6:2.

Utkání se nám velmi vydařilo, všichni hráči zaslouží pochvalu za předvedenou hru i bojovnost.