Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - SK Nové Syrovice 2:3 (1:1)

Branky: Dvořák 2 -Polák 2, Železný

Sestava: Veleba - Šebesta, Česnek, Augustin, Havlík – Horký, Babuněk Michal, Strouhal, Hort – Dvořák, Nevoral (střídali Martinovský Maule, Babuněk Martin)

Rozhodčí: Holý

V posledním utkání podzimu jsme v dohrávce přivítali mužstvo Nových Syrovic. Utkání jsme začali aktivně, v první šanci se objevil Nevoral, jeho střela však skončila na břevně. Poté se ke slovu dostali hosté a v 8. minutě využili nedorozumění naší obrany ke vstřelení úvodní branky. Naše hra nebyla dobrá, starosti nám dělalo zejména útočné duo hostí. Na konci poločasu jsme přece jen přidali. Výsledkem byla nejprve nastřelená tyč a minutu před koncem poločasu se podařilo po samostatné akci vyrovnat Dvořákovi.
Začátek druhé půle jsme zaspali a hosté neproměnili několik vyložených šancí. Ve 21. minutě po kolmé přihrávce Michal Babuňka proměnil své sólo Dvořák a dostali jsme se do vedení. To se nám však opět nepodařilo udržet. Ve 27. minutě hosté rozehráli trestný kop a úplně volný hráč hostů měl spoustu času se s míčem otočit a vyrovnat. A za dvě minuty využil další nedůslednosti obrany hostující útočník a otočil skóre ve prospěch hostů. Nám se už přes velkou snahu vyrovnat nepodařilo. Utkání jsme ztratili hrubými chybami v obraně.

V konečné tabulce po podzimu jsme obsadili 6. místo ze 13 účastníků.