Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - Sokol Pyšel 8:0 (4:0)

Branky: Nevoral 3, Babuněk Michal 2(1 PK), Strouha, Maule, Dvořák

Sestava: Veleba - Šebesta, Česnek, Augustin, Havlík – Horký, Babuněk Michal, Strouha, Hort – Nevoral, Dvořák (střídali Martinovský, Maule, Babuněk Martin)

Rozhodčí: Ošmera

Dalším soupeřem starších žáků bylo družstvo Sokola Pyšel. Vzhledem k postavení v tabulce jsme byli favority a tuto úlohu jsme splnili. Od začátku jsme soupeře přitlačili na jeho půlce a již v 5. minutě neudržel hostující brankář střelu Michala Babuňka a Nevoral dorážkou otevřel skóre. V 9. minutě vystřelil z velké dálky Michal Babuněk, hostující brankář míč podběhl a ten skončil v brance. Hosté poté vyměnili brankáře, do branky se postavila jedna z hostujících hráček. Další branku jsme vstřelili ve 12. minutě, kdy Dvořák zatáhl míč po levé straně, našel před brankou hostí Nevorala a ten pohodlně skóroval. V 15. minutě přidal další branku Michal Babuněk z penalty, která byla nařízena za faul na pronikajícího Horkého. Do konce poločasu jsme nevyužili několik dalších šancí.
Ve druhé půli jsme opět skórovali velmi brzy, ve 3. minutě se dorážkou prosadil Nevoral a dosáhl tím hattricku. Naše převaha byla veliká, hosté se na naši půli prakticky nedostávali. V 17. minutě centr Horkého zužitkoval Strouha a v 25. minutě opět po nahrávce Horkého postupoval sám na brankáře Maule a svoji šanci bezpečně proměnil. Poslední branku vstřelil po rohu hlavičkou Dvořák a stanovil tak konečné skóre na 8:0.
Utkání se nám vydařilo, s chutí si zahráli všichni hráči.