Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - Sokol Třebenice 1:2 (1:1)

Branky: Babuněk Michal - Svoboda 2

Sestava: Veleba – Šebesta, Česnek, Strouha, Augustin – Horký, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Maule, hokejově střídali Babuněk Martin

Rozhodčí: Čech

Další mistrovské utkání jsme sehráli na domácím hřišti proti Třebenicím s cílem prodloužit jarní neporazitelnost. Začátek utkání byl z obou stran opatrný, hrálo se především ve středu hřiště. V první naší šanci se ve 13. minutě objevil Nevoral, jeho střelu však brankář vyrazil na roh. Oproti minulým zápasům se nám nedařila hra jeden na jednoho. Přesto jsme získali vedení ve 28. minutě, kdy vybojoval míč Augustin, přihrál ho Michalovi Babuňkovi a ten se nemýlil. Bohužel před koncem poločasu hosté podnikli rychlý protiútok, jejich útočník nastřelil tyčku, nám se nepodařilo míč uklidit do bezpečí a další střela znamenala vyrovnání.

Druhou půli jsme začali lépe než první, v šanci se opět objevil Nevoral, jeho střela však mířila doprostřed branky. Hosté spoléhali na rychlé protiútoky, po jednom z nich neudržel náš brankář míč v náručí a hosté se střelou do prázdné branky ujali vedení. Hned za minutu mohlo být vyrovnáno, když po pravé straně unikl Horký, jeho centr však zblízka nedokázal do prázdné branky umístit Martin Babuněk. Náš tlak postupně sílil, měli jsme výhodu několika přímých kopů, které jsme bohužel nevyužili. Před koncem se ještě do útoku vysunul stoper Česnek, který se dostal do naší poslední šance, jeho střelu však zastavilo břevno.

První poločas se nám moc nevydařil. Za druhou půli však nelze hráčům nic vytknout, soupeře jsme přehrávali, vyrovnat se nám však i přes velkou snahu nepodařilo a utrpěli jsme první jarní porážku. Zápasu by však spíše slušela remíza.