Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - Sokol Výčapy 6:3 (2:1)

Branky: Nevoral 2, Babuněk Mi., Hort, Dvořák, Martinovský - Dolák, Semerád, Pecka

Sestava: Veleba - Česnek, Strouha, Augustin, Havlík - Horký, Dvořák, Babuněk Mi., Hort - Nevoral, Martinovský hokejově střídali Maule, Babuněk Ma.

Rozhodčí: Neumann

Ve druhém mistrovském utkání přivítali žáci na domácím hřišti mužstvo Sokola Výčapy. Oproti minulému zápasu jsme nastoupili v kompletní sestavě a již v první minutě se v šanci objevil Nevoral, jeho střela však skončila na tyči. V 5. minutě zahrávali hosté trestný kop a po tečované střele se ujali vedení, Po obdržené brance jsme získali mírnou převahu a za několik minut po indivikduální akci vyrovnal Nevoral. Poté jsme nastřelili tyč (Martinovský po rozehraném trestném kopu) a následně spojnici břevna a tyče (Česnek z přímého kopu). Naše snaha byla v 19. minutě korunována druhým gólem, když Michal Babuněk střelou z velkého vápna přehodil hostujícího brankáře.
Druhou půli jsme zahájili opět aktivně a již v 1. minutě po nejkrásnější akci celého utkání skóroval Hort. Další naši branku vstřelil Dvořák, který po kličce brankáři střílel do prázdné branky. A ve 14. minutě využil chybné rozehrávky hostů Nevoral a zvýšil již na 5:1. Po tomto gólu jsme však nepochopitelně přestali hrát aktivně a přenechali jsme iniciativu hostům. Ti toho dokázali využít a snížili až na 5:3, další šance naštěstí pro nás již nevyužili. Poslední branku utkání tak vstřelil Martinovský a tím stanovil konečné skóre 6:3.
První domácí zápas se nám vydařil, všichni podali oproti minulému zápasu zlepšený výkon. Škoda jen herního výpadku v druhé půli.

Další mistrovské utkání sehrají žáci v neděli v dalekých Třebelovicích.