Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Vladislav - Sokol Želetava 2:2 (1:1)

Branky: Nevoral 2 - Čurda 2

Sestava: Veleba - Česnek, Strouha, Augustin, Dvořák – Horký, Babuněk Michal, Nevoral, Hort – Babuněk Martin, Martinovský (hokejově střídal Šebesta)

Rozhodčí: Ošmera

V dohrávaném utkání 1. kola jsme přivítali na našem hřišti dosud neporažené mužstvo Sokola Želetavy. Utkání se hrálo za stálého deště na mokrém terénu. Z naší sestavy nám chyběl Havlík a Maule, oba se na utkání bez omluvy nedostavili. V základní sestavě tak poprvé nastoupil Martin Babuněk, na střídání jsme měli pouze Šebestu.
Od začátku utkání se hrál vyrovnaný zápas a vůbec nebylo poznat, že soupeř je o několik příček výše. Přesto jsme inkasovali jako první, když se střela hostujícího hráče sklouzla po mokré trávě a skončila v naší brance. Naše snaha však nepolevila a za dvě minuty po inkasované brance po centru Česneka vyrovnal na 1:1 Nevoral. Poté jsme měli ještě několik střeleckých pokusů, vše však zlikvidoval hostující brankář. Hosté hráli tvrdě a inkasovali za to žluté karty.
Do druhé půle jsme vstoupili s cílem pokračovat v dobrém výkonu z prvního poločasu. Náš výkon se však ještě zlepšil a hosty jsme na naši polovinu pouštěli jen sporadicky. Výsledkem naší snahy byla spousta rohových kopů a také nebezpečné trestné kopy – Česnek nastřelil břevno a Horký mířil těsně vedle. Výsledkem naší aktivity pak byla branka ve 24. minutě, kterou vstřelil opět Nevoral. Po této brance nás hosté přece jenom zatlačili a podařilo se jim ve 28. minutě vyrovnat. Poté měli ještě jednu šanci a již jistému gólu zabránil stoper Strouha. Zápas tak skončil remízou 2:2.

V tomto zápase podali všichni hráči velmi dobrý bojovný výkon. Většinu zápasu jsme kontrolovali hru, hosté těžili z individuálních výkonů některých hráčů. Za naši aktivitu jsme si možná zasloužili vyhrát, na druhé straně jsme mohli v závěru ztratit i remízu. Proto je konečná dělba bodů spravedlivá.