Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tady můžeme diskutovat

15. 8. 2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Starší žáci: TJ Vladislav - TJ Družstevník Jakubov 5:0

(Karel Horký, 6. 6. 2011 9:04)

Sestava:Veleba – Babuněk Martin, Česnek, Havlík, Augustin – Horký, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Martinovský, hokejově střídal Strouha.

Poslední domácí utkání sezóny jsme sehráli s Jakubovem a podařilo se nám vstřelit velmi rychlý gól. Hosté po úvodním hvizdu rozhodčího nahráli míč zpět svému obránci, toho však obral o míč Martinovský, přihrál ho Nevoralovi, ten ho posunul do křídla Horkému, který pak z ostrého úhlu zamířil přesně k tyči. Rychlé vedení nás povzbudilo a soupeře jsme přitlačili na jeho polovinu. V 11. minutě měl šanci Nevoral, jeho střela však mířila doprostřed branky. V 15. minutě jsme měli další šanci, první střelu brankář vyrazil, dorážka Dvořáka mířila do tyčky, od té se odrazila k Michalu Babuňkovi, jeho střela však opět trefila hostujícího brankáře. Další branky jsme se dočkali až ve 20. minutě, kdy po pasu Nevorala postupoval z půlky hřiště sám na brankáře Dvořák a bez problémů své sólo proměnil. Do poločasu jsme ještě několikrát nebezpečně vystřelili, další branka z toho však nebyla.

Druhá půle měla stejný průběh jako první. Většinu času jsme odehráli na polovině soupeře, hosté se k ohrožení naší branky téměř nedostali. První naše dvě šance neproměnil Dvořák, který si pak spravil chuť v 10. minutě, když po podběhnutí centru hostujícím brankářem do prázdné branky hlavou zvýšil naše vedení. Další branku vstřelil v 16. minutě Martinovský, když zůstal úplně osamocen na malém vápně, poslední branku pak ze stejné pozice vsítil Michal Babuněk. Ještě několik našich dalších šancí pak zůstalo nevyužito.

Zápas se nám velice povedl, k vidění bylo hodně krásných akcí. Nebylo to žádná nakopávaná, ale pohledná hra po zemi s narážečkami a s využitím křídelních prostor. Pokud bychom proměnili další šance, výsledek mohl být i dvouciferný.

Starší žáci: FC Budišov-Nárameč - TJ Vladislav 3:0

(Karel Horký, 30. 5. 2011 8:43)

Sestava: Veleba – Havlík, Česnek, Horký, Augustin – Martinovský, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Babuněk Martin, hokejově střídal Maule.

V sobotu jsme v deštivém počasí sehráli utkání s mužstvem FC Budišov-Nárameč na hřišti v Náramči. Opět jsme nemohli nastoupit v plné sestavě, chyběli Šebesta a neomluvený Strouha. Začátek utkání byl vyrovnaný, my jsme však byli střelecky aktivnější. Měli jsme také výhodu dvou trestných kopů, bohužel z nich branka nepadla. A tak to byli domácí, kteří se v 15. minutě ujali vedení, když první střelu brankář Veleba vyrazil, na dorážku však již nedosáhl. Do konce poločasu se pak hrálo většinou ve středu hřiště bez velkých šancí.

Do druhé půle jsme nastoupili s cílem pokusit se zápas otočit. Jenže už ve 2. minutě po našem nevydařeném odkopu se domácí dostali ke střele z velkého vápna, kterou náš brankář vyrazil k neobsazenému domácímu hráči a ten neměl problém střelu z malého vápna dorazit. V 9. minutě se dostal do šance Michal Babuněk, jeho střela levou nohou však mířila nad branku. V 16. minutě jsme opět neuhlídali střelu z velkého vápna a již jsme prohrávali o tři góly. Čestný úspěch jsme mohli zaznamenat ve 23. minutě, kdy jsme měli výhodu pokutového kopu. K exekuci penalty se postavil Česnek, který však branku minul. A tak jsme poprvé v této sezóně nevstřelili v zápase ani jednu branku.

Hráčům nelze celkem nic vytknout, snažili se a bojovali až do konce. Bohužel se znovu u klíčových hráčů projevilo to, že již měli ten den jedno utkání za sebou (Nevoral a Michal Babuněk).

Starší žáci: TJ Vladislav - FC Svatoslav 4:2

(Karel Horký, 23. 5. 2011 10:19)

Sestava:Veleba – Strouha, Česnek, Havlík, Augustin – Martinovský, Nevoral, Horký, Hort – Dvořák, Babuněk Michal, hokejově střídali Babuněk Martin a Maule.

Dalším naším soupeřem byla Svatoslav. Po dvou porážkách a hlavně po špatném výkonu v minulém zápase jsme chtěli předvést kvalitní výkon a získat vítězství. K tomu nám měl pomoci i Havlík, který se vrátil po zranění do sestavy. Utkání začalo opatrně, hosté vsadili na obranu a čekali na možnost rychlých protiútoků. Ve 12. minutě jsme z první naší šance vstřelili branku, po centru se prosadil Martinovský. Náš tlak sílil, výsledkem však byla pouze hlavička Michala Babuňka do břevna. Několik našich střel hosté zablokovali. Vypadalo to tak, že nám nic nehrozí, protože hosté se na naší polovinu dostávali velmi zřídka. Jenomže ve 28. minutě naši dva obránci minulý dlouhý odkop a hostující útočník postupoval sám na naši branku a výsledkem bylo vyrovnání. Naštěstí se nám podařilo ještě do poločasu získat vedení zpět hlavičkou Martinovského.

Začátek druhého poločasu se nám vůbec nevydařil. Naši obránci vůbec neobsazovali hostující útočníky a nechávali jim spoustu volného prostoru. Ti měli několik šancí, naštěstí pro nás je vychytal brankář Veleba. V 15. minutě se po samostatné akci prosadil Michal Babuněk a získal pro nás dvoubrankové vedení. Hosté však zápas hned za minutu opět zdramatizovali, když po další chybě naší obrany skórovali. Zápas byl dramatický až do konce se šancemi na obou stranách. Nás opět podržel brankář Veleba. V poslední minutě jsme předvedli nejhezčí akci utkání, když Horký vybojoval na půlce míč, ten pak putoval z nohy na nohu a po přihrávce Martinovského pečetil naše vítězství z malého vápna Nevoral.

Utkání se nám vcelku vydařilo až na hrubé chyby v obraně, zejména málo důsledné obsazování protihráčů. To pak může trenér vysvětlovat, jak chce, pokud není vůle ze strany hráčů, je to jak házení hrachu na zeď.

Starší žáci: SK Nové Syrovice - TJ Vladislav

(Karel Horký, 16. 5. 2011 6:54)

Sestava: Veleba – Šebesta, Česnek, Horký, Augustin – Martinovský, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Maule, hokejově střídal Babuněk Martin.

Další utkání jsme sehráli v Nových Syrovicích, kterým jsme chtěli vrátit podzimní porážku z našeho hřiště. Začátek utkání byl vyrovnaný, domácím se však podařilo z první střely dát v 10. minutě branku. Hned za minutu jsme vyrovnali, když domácí obránce při odkopu nastřelil rozhodčího, míč se odrazil k Nevoralovi a ten zamířil přesně k tyči. V 16. minutě jsme předvedli pěknou akci po křídle, k hlavičce se po centru dostal Dvořák, ale mířil doprostřed branky. V 18. minutě domácí využili našeho špatného zpracování míče a střelou z velkého vápna se dostali znovu do vedení. Od této chvíle jsme přestali hrát i bojovat a domácí nás jasně přehrávali. Výsledkem byly ještě další dvě branky v naší síti do konce prvního poločasu – nejprve po závaru v našem malém vápně a poté po naší zbytečné ztrátě míče na polovině hřiště. Při těchto gólech jsme vypadali jako učedníci, kteří se teprve učí hrát fotbal a neví, kam se mají postavit. Absolutně jsme domácí hráče neobsazovali a ti měli na všechno spoustu času.

Náš výkon nezlepšila ani bouřka v kabině. Ve druhém poločasu existovalo na hřišti pouze domácí mužstvo, které vstřelilo další tři branky a ještě spoustu dalších šancí nevyužilo. Jejich vítězství bylo naprosto zasloužené.

V tomto utkání zklamali zejména nejstarší hráči v sestavě, kteří asi zapomněli, co je to bojovnost. Jednoznačně lze říci, že to byl náš nejhorší výkon této sezóny. Prohrát se samozřejmě může, ale nesmí to být po takovém laxním výkonu.

turnaj v malé kopané

(vacup, 15. 5. 2011 9:56)

Dobrý den,
chtěli bychom Vás pozvat na třetí ročník turnaje v malé kopané mužů a starších pánů, který se uskuteční 2. a 3. července 2011 v Náměšti nad Oslavou. Po dvou úspěšných ročnících hraných pod názvem Ježek cup, měníme název na VAcup. Více informací proč se zúčastnit letošního turnaje, informace ohledně systému turnaje, ubytování a mnoho dalších věcí se dozvíte na našich nových webových sránkách www.vacup.cz. Těšíme se na Vaši účast.

Starší žáci: TJ Vladislav - Třebenice 1:2

(Karel Horký, 9. 5. 2011 8:16)

Sestava: Veleba – Šebesta, Česnek, Strouha, Augustin – Horký, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Maule, hokejově střídali Babuněk Martin.

Další mistrovské utkání jsme sehráli na domácím hřišti proti Třebenicím s cílem prodloužit jarní neporazitelnost. Začátek utkání byl z obou stran opatrný, hrálo se především ve středu hřiště. V první naší šanci se ve 13. minutě objevil Nevoral, jeho střelu však brankář vyrazil na roh. Oproti minulým zápasům se nám nedařila hra jeden na jednoho. Přesto jsme získali vedení ve 28. minutě, kdy vybojoval míč Augustin, přihrál ho Michalovi Babuňkovi a ten se nemýlil. Bohužel před koncem poločasu hosté podnikli rychlý protiútok, jejich útočník nastřelil tyčku, nám se nepodařilo míč uklidit do bezpečí a další střela znamenala vyrovnání.

Druhou půli jsme začali lépe než první, v šanci se opět objevil Nevoral, jeho střela však mířila doprostřed branky. Hosté spoléhali na rychlé protiútoky, po jednom z nich neudržel náš brankář míč v náručí a hosté se střelou do prázdné branky ujali vedení. Hned za minutu mohlo být vyrovnáno, když po pravé straně unikl Horký, jeho centr však zblízka nedokázal do prázdné branky umístit Martin Babuněk. Náš tlak postupně sílil, měli jsme výhodu několika přímých kopů, které jsme bohužel nevyužili. Před koncem se ještě do útoku vysunul stoper Česnek, který se dostal do naší poslední šance, jeho střelu však zastavilo břevno.

První poločas se nám moc nevydařil. Za druhou půli však nelze hráčům nic vytknout, soupeře jsme přehrávali, vyrovnat se nám však i přes velkou snahu nepodařilo a utrpěli jsme první jarní porážku. Zápasu by však spíše slušela remíza

Starší žáci: FC Čáslavice-Sádek - TJ Vladislav

(Karel Horký, 2. 5. 2011 9:51)

Sestava: Veleba – Šebesta, Česnek, Strouha, Augustin – Horký, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Martinovský, hokejově střídali Maule a Doležal.

Na prvního máje jsme sehráli další utkání na hřišti v Čáslavicích a věřili jsme, že vzhledem k tabulkovému postavení soupeře dokážeme získat šesté jarní vítězství za sebou. Začátek utkání tomu však nenasvědčoval, protože domácí měli od začátku více ze hry a měli i první šanci. Vypadalo to tak, že někteří naši hráči ještě slaví čarodějnice. Po odehrané čtvrthodině jsme se však konečně rozehráli. Výsledkem bylo nejprve nastřelené břevno Horkým, v 18. minutě pak využil samostatný únik Nevoral a vstřelil naši první branku. A stejný hráč po přesném pasu Michala Babuňka dal před koncem poločasu druhou branku.

Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný. Nám se podařilo naše vedení zvýšit v 8. minutě střelou Michala Babuňka. Poté jsme polevili a domácím se podařilo v 17. minutě po rohu snížit. Naštěstí hned po rozehrání jsme kopali rohový kop, který využil Strouha. Do konce zápasu jsme již domácí do žádné šance nepustili. Škoda jen, že se nám nepodařilo gólově dotáhnout několik dalších dobře rozehraných protiútoků.

Vítězstvím jsme se posunuli na čtvrté místo tabulky.

Starší žáci: TJ Vladislav - TJ Třebelovice 2:1

(Karel Horký, 26. 4. 2011 8:26)

Sestava: Veleba – Hort, Česnek, Horký, Augustin – Dvořák, Nevoral, Babuněk Michal, Martinovský – Maule, Doležal, hokejově střídal Pokorný a Veškrna.

Dalším naším soupeřem bylo vedoucí mužstvo soutěže TJ Třebelovice. Tentokrát nám chyběli čtyři hráči z kádru, proto nám vypomohla trojice hráčů ze starší přípravky – Doležal, Veškrna a Pokorný.

Do utkání jsme vstoupili dobře a již v sedmé minutě jsme si vypracovali vyloženou šanci po rohu, Dvořák však branku přestřelil. K brance soupeře se nám dařilo dostávat zejména po individuálních akcích Nevorala nebo Michala Babuňka, který pak po jedné takové akci pro nás získal v 18. minutě vedení 1:0. Nadále jsme měli herní převahu, hosté však po doplnění sestavy o nového hráče začali také zlobit. Do poločasu se však na našem jednobrankovém vedení již nic nezměnilo.

Od začátku druhé půle jsme se přece jenom dostali trochu pod tlak. Hosté se v jedenácté minutě marně dožadovali odpískání penalty, nakonec se jim podařilo hned o minutu později hlavičkou vyrovnat. Z vyrovnání se však neradovali dlouho. V 15. minutě jsme dostali výhodu trestného kopu z hranice velkého vápna. Horký využil toho, že brankář stavěl zeď a že rozhodčí nesignalizoval nutnost rozehrání až na jeho písknutí, a střelou do odkryté poloviny branky získal vedení opět na naši stranu. A vedení se nám podařilo udržet až do konce i přes pár šancí soupeře. My jsme zase hrozili z rychlých protiútoků, jeden z nich mohl proměnit v gól Pokorný, jeho střelu z malého vápna však zablokoval hostující obránce.

Podařilo se nám dosáhnout cenného vítězství i přes potíže se sestavou. Hráči ze starší přípravky samozřejmě fyzicky na obránce hostí nestačili, přesto příkladně bojovali a několikrát se jim podařilo narušit rozehrávku hostí. Pochvalu zaslouží i obrana, která v novém složení obstála. Zálohu je zase třeba pochválit za poctivou dřinu při podpoře útoku i při obranné činnosti.

Starší žáci: Sokol Výčapy - TJ Vladislav 1:2

(Karel Horký, 18. 4. 2011 13:44)

Sestava: Veleba – Babuněk Martin, Česnek, Horký, Augustin – Martinovský, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Maule, hokejově střídal Doležal.

Další mistrovské utkání jsme sehráli ve Výčapech, které měly doposud v soutěži pouze jednu prohru, a to z podzimního utkání u nás. Z našeho kádru chyběli tři hráči, proto nám opět vypomohl Doležal ze starší přípravky.

Začátek utkání se nám vydařil a již ve 3. minutě po kolmici Michala Babuňka vstřelil náš první gól Dvořák. To bylo však z naší strany v první půli vše. Po vstřelené brance jsme se totiž dostali pod velký tlak, nedokázali jsme udržet míč a na naši branku se valil jeden útok za druhým. Odolávali jsme až do 29. minuty, kdy domácí po rohovém kopu se štěstím vyrovnali.

Do druhé půle jsme provedli změny v rozestavení s cílem zastavit nápor domácích. To se nám podařilo. Do první šance se sice dostali domácí, ale samostatný únik jejich útočníka výborně zlikvidoval brankář Veleba. Pak došlo k naplnění hesla nedáš – dostaneš, protože z protiútoku nás do vedení dostal po samostatné akci Michal Babuněk. Hra byla dále vyrovnaná, domácí se snažili prosazovat postupným útokem, nám se zase dařily rychlé protiútoky. Šance obou mužstev však již zůstaly nevyužity a skóre se již do konce utkání nezměnilo.

Podařilo se nám tedy domácí podruhé v této sezóně porazit. Zajímavostí je také to, že domácí v dosavadních patnácti zápasech inkasovali 14 branek, z toho od nás 8 branek.

První půle se nám herně moc nevydařila, za výkon ve druhé půli si však všichni zaslouží pochvalu.

Re: Starší žáci: Sokol Výčapy - TJ Vladislav 1:2

(Seky, 19. 4. 2011 22:27)

Dobrá práce, starší žáci zatím váli a je vidět velké zlepšení.

Starší žáci: TJ Vladislav - FŠ Třebíč "B" 6:2

(Karel Horký, 11. 4. 2011 9:56)

Sestava: Veleba – Babuněk Martin, Česnek, Strouha, Augustin – Horký, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Martinovský, hokejově střídal Maule.

První jarní utkání na domácím hřišti jsme sehráli s mužstvem FŠ Třebíč „B“, kterému jsme chtěli oplatit podzimní porážku. První šanci jsme si vytvořili my hned z prvního útoku, bohužel jsme ji neproměnili. Hosté se pak osmělili a po hezké akci dvou hráčů vstřelili první branku utkání. Postupně jsme naši hru zlepšovali a odměnou byla branka ve 12. minutě, kterou dal Michal Babuněk po přesném pasu Česneka. Těsně před koncem poločasu jsme rozehrávali rohový kop, míč se odrazil ke Strouhovi, jehož střela nás dostala do vedení.

Hned na začátku druhé půle poslal Nevoral přesný pas za obranu na Michala Babuňka a ten se opět nemýlil a vstřelil naši třetí branku. Hru jsme měli pevně pod kontrolou, v osmé minutě využil chyby hostujícího brankáře Martinovský a zvýšil naše vedení. Ovšem hned za minutu hosté z ojedinělého útoku náš náskok snížili. Naši hráči však žádné drama nepřipustili. Naopak Nevoral po samostatné akci a poté přímo z rohového kopu upravil skóre na konečných 6:2.

Utkání se nám velmi vydařilo, všichni hráči zaslouží pochvalu za předvedenou hru i bojovnost.

Starší žáci: Sokol Studenec - TJ Vladislav 4:6

(Karel Horký, 5. 4. 2011 8:54)

Sestava: Veleba – Šebesta, Česnek, Babuněk Martin, Augustin – Horký, Babuněk Michal, Dvořák, Hort – Maule, Martinovský, hokejově střídal Slíva a Doležal.

Ve druhém jarním utkání jsme byli oslabeni o tři hráče – Nevoral (soustředění FŠ), Havlík (zranění) a Strouha (nemoc). Na lavičce proto byli i dva hráči ze starší přípravky. Soupeřem nám bylo mužstvo Studence, které v podzimní části sice nezískalo ani jeden bod, ale přes zimní přestávku posílilo.

Z naší strany došlo k podcenění soupeře, který nás hned od začátku zatlačil na naši polovinu. Nedařilo se nám podržet míč a obrana v novém složení chybovala. Již ve čtvrté minutě jsme si vstřelili vlastní gól. V osmé minutě jsme faulovali před vápnem a z trestného kopu vstřelili domácí druhý gól. Na naši branku se valil jeden útok za druhým. Ve třinácté minutě se střela domácích od břevna odrazila na zem a na základě signalizace domácího postranního rozhodčího uznal hlavní rozhodčí branku. A ve dvacáté minutě to bylo po další chybě obrany již 4:0. V této chvíli to s námi vypadalo beznadějně. Naštěstí hned za dvě minuty střelou z vápna dal náš první gól Michal Babuněk a najednou se vše obrátilo a do velkého tlaku jsme se dostali my. Po pěkné přihrávce Dvořáka pak proměnil samostatný únik Martinovský. Pět minut před koncem poločasu skóroval Horký z rozehraného nepřímého kopu po malé domů domácích. A těsně před koncem poločasu se nám podařilo vyrovnat dorážkou Michala Babuňka.

Ve druhé půli jsme chtěli pokračovat ve výkonu z konce půle první. To se nám bohužel nedařilo, opět to byli domácí, kteří byli aktivnější. Ti měli největší šanci v patnácté minutě druhé půle, když zahrávali pokutový kop, při kterém došlo ke kuriózní situaci. Na základě písknutí rozhodčího kopal domácí hráč penaltu, ale náš brankář ji chytil. Rozhodčí však nedával pokyn k penaltě, ale pískal na dva hráče, kteří se strkali. Proto se penalta opakovala. Kopal ji jiný hráč, jeho střelu však brankář Veleba vyrazil a dorážku jsme již zablokovali. Ve dvacáté minutě se nám pak podařilo vyslat do úniku Dvořáka a ten dostal naše mužstvo do vedení. A pět minut před koncem zápasu střelou z vápna definitivně rozhodl o našem vítězství Michal Babuněk, který tím dosáhl hattricku.

Utkání se nám herně nevydařilo tak, jako v minulém zápase v Želetavě, což bylo způsobeno i absencemi některých hráčů. Na druhou stranu je třeba ocenit to, že se nám podařil zápas otočit z velmi nepříznivého stavu.

Starší žáci: Sokol Želetava - TJ Vladislav 0:2

(Karel Horký, 28. 3. 2011 9:44)

Sestava: Veleba – Šebesta, Česnek, Augustin, Havlík – Horký, Nevoral, Babuněk Michal, Hort – Dvořák, Martinovský, hokejově střídal Babuněk Martin, chyběli Strouha (nemoc) a Maule (neomluven).

V prvním jarním utkání jsme se utkali s mužstvem Sokol Želetava na jeho hřišti. Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a od začátku jsme soupeře zatlačili na jeho polovinu. Výsledkem byla naše první branka již ve čtvrté minutě, když po rozehraném trestném kopu zblízka dorážel Nevoral. Poté se postupně rozehrávali i domácí a hra se vyrovnala. Při jedné šanci domácích nás zachránilo břevno. Závěr poločasu patřil opět nám, kdy se k velmi dobrému výkonu rozehrála naše záloha. Do dvou šancí se dostal Nevoral, do jedné Michal Babuněk, branka však z toho nebyla.

Druhý poločas začal náporem domácích, my jsme se bránili jenom za cenu odkopů. Jedinou šanci domácích však jejich útočník neproměnil. V polovině druhé půle se zranil Nevoral a musel z utkání odstoupit. Následně si o střídání říkal i zraněný Havlík, ale již ho neměl kdo vystřídat, proto utkání se sebezapřením dohrál. Závěr zápasu jsme již kontrolovali a pět minut před koncem o našem vítězství rozhodl střelou z vápna Michal Babuněk.

Všichni hráči zaslouží za svůj výkon pochvalu. V prvním poločase jsme převedli několik krásných akcí na jeden dotek, druhá půle byla spíše o bojovnosti.

Starší žáci - přátelské utkání

(Karel Horký, 21. 3. 2011 11:13)

V neděli 20.3.2011 jsme na hřišti ve Smrku sehráli přátelské utkání s mužstvem FC Budišov- Nárameč. Hosté se na utkání dostavili pouze s osmi hráčí. Přesto byla první půle vyrovnaná a vedli jsme pouze o jednu branku. Ve druhé půli jsme přece jenom více dokázali využít vyššího počtu hráčů a v utkání jsme zvítězili 9:5. Branky vstřelili tito hráči - Babuněk Michal 3x, Dvořák 2x, Nevoral, Martinovský, Horký a Maule.

Výsledek utkání byl divoký, do mistrovkých utkání musíme zlepšit hlavně obrannou činnost.

Poděkování za možnost sehrání utkání ve Smrku patří panu Musilovi a Jirkovi Nováčkovi.

nabídka-10%

(sportview, 20. 3. 2011 14:56)

www.sportview.cz

Pozor změna posledniho přátelského utkání

(TJ Vladislav, 18. 3. 2011 14:00)

Poslední přátelské utkání bude z důvodu nevyhovujícího počasí a tím stavu hřiště v Horním Újezdě přeloženo na sobotu 19.3.2011 v 11:00 hod na UT Borovina - ZŠ Bartuškova. Vojtěch Krátký, TJ Vladislav

Mladší žáci - halový turnaj 6.3.2011

(Karel Horký, 7. 3. 2011 14:36)

Dne 6.3.2011 jsme se zúčastnili halového turnaje mladších žáků v Okříškách.

Turnaj odehrála tato sestava: Veleba, Martinovský, Augustin, Hort, Šebesta, Lukášová a Doležal, pro nemoc byli omluveni Babuněk Martin a Maule.

První zápas jsme hráli proti Rudíkovu. Vstup do utkání se nám vydařil a rychle jsme se dostali do dvoubrankového vedení zásluhou Martinovského. Soupeř z ojedinělé šance sice snížil, na konečných 3:1 však před koncem upravil Doležal.

Ve druhém utkání byly naším soupeřem Dukovany. Utkání bylo vyrovnané s několika šancemi, naše vítězství 1:0 zajistil Hort.

Třetí utkání proti Náměšti se nám moc nevydařilo a zaslouženě jsme prohráli 1:4, jedinou branku vstřelil Martinovský.

Čtvrté utkání bylo z naší strany nejvydařenější. Hráli jsme proti FŠ Třebíč A“ a byli jsme jim více než vyrovnaným soupeřem. Do vedení jsme se dostali zásluhou Martinovského. Další šance jsme nevyužili a soupeř nás za to potrestal vyrovnáním na 1:1 v poslední minutě.

V pátém utkání jsme byli důstojným soupeřem Brtnici, zápas rozhodl rychle rozehraný rohový kop soupeře, prohráli jsme 0:1.

V šestém utkání jsme si na Kouty věřili, bohužel jsme rychle inkasovali a naši jedinou šanci jsme na konci nevyužili, a i proto jsme prohráli 0:1.

V posledním zápase jsme podali nejhorší výkon proti vítězi turnaje FŠ Třebíč „B“, za kterého hráli žáci ročník 2000 a mladší. V utkání jsme se sice ujali vedení gólem Martinovského, pak nás však soupeř jednoznačně přehrál rychlými kombinacemi a konečné skóre bylo 1:7.

V turnaji jsme tedy obsadili 6. místo, nejlepším hráčem našeho mužstva byl vyhlášen Vladimír Augustin.

turnaj dorost

(Bresty, 20. 2. 2011 22:25)

Dobrý den chtěl bych se Vás zeptat kde přesně se bude konat turnaj dorostencůdne 27.2 2011? bude to na bývale Dukovnaské hale nebo na hale SPŠT? dekuji za odpověď

Re: turnaj dorost

(Martin Otruba, 21. 2. 2011 8:51)

Turnaj 27.2. se bude konat na bývalé Dukovanské hale - nyní Spartak.

Re: Re: turnaj dorost

(Bresty, 21. 2. 2011 18:41)

děkuji;-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73

následující »