Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tady můžeme diskutovat

15. 8. 2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ondrovi

(seki, 8. 5. 2009 19:41)

Ber to s nadhledem, za chlapy si zahrál Matoušek, pro kterého to bude obrovská motivace k další práci. Na druhou stranu to byl "jenom" pohár, důležitější bude přece soutěž a tam je to rozehrané výborně.

Vladislav- Dukovany

(Ondra10, 8. 5. 2009 10:43)

Výsledek asi mluví za všechno.. Hra byla naprosto tragická, bez nápadu, bez pohybu, spousta chyb.. Vůbec nás neomlouvá, že sme nastoupili v oslabené sestavě, takový výpadek by se stávat neměl. V neděli ale pokračuje soutěž, takže hlavy vzhůru ;)

Litovel Cup

(Fans, 7. 5. 2009 20:01)

Zdravím,mohl by někdo opět napsat průběh pohárového utkání, názory a dojmy?Díky! Zamrzí, když chybí lepší informovanost a řada fanoušků o tomto pikantním zápase vůbec nevěděla:-(

fandům

(Ondra10, 6. 5. 2009 9:11)

Tak než sem se probudil je středa a ja mohu jen doplnit hodnocení obou bratrů. Nejdřív Želetava.. No tak tu bych nejradši vymazal z paměti. první poločas jak z partesu, ňák takhle bych si představoval naši hru, teda až na zakončení samozřejmě, to beru na sebe, páč takový tutovky se prostě dávat musí!! Druhý poločas byl z naší strany špatný- i pod vlivem níže zmíněných okolností, chyběl pohyb a přesná přihrávka a Želetava z jedinýho náznaku udeřila. Velká škoda těch bodů!
No a pak Stařeč.. Opět parádní první poločas, kluci Petzovi si ty beky motali jak chtěli- to bylo furt pocem kamdeš:) a třígólové vedení bylo zcela zasloužené. Bohužel druhý poločas byla kopie toho v Želetavě. Ne snad že by nás Stařeč drtivě přehrála, hrálo se sice u nás ale celkem v klidu až do 75. minuty kdy Čejka nezaváhal a ukázal na penaltu.. Konec sme dohráli v křeči, ale zápas sme vyhráli a to je nejpodstatnější.
Jak se tak soutěž vyvíjí, na čele je v jednom bodu naskládaná trojice soupeřů. Vypadá to na boj do posledního kola. Teď musíme zvládnout trojici zápasů s 'béčkama' a pak se uvidí jak na tom budem:)

Komentáře k utkání II

(Dušan Galis, 5. 5. 2009 22:03)

Připojuji se ke kolegovi a též děkuji za postřehy, názory a podněty přímo z hráčské kabiny. Hodně štěstí do dalšího důležitého a těžkého zápasu..rezerva exdivizních Hartvíkovic na jaře vstala z mrtých a dere se ze sestupových pozic! Nebude to nic snadného! TJ do toho!

Komentáře k utkání

(Vladimír Weiss, 5. 5. 2009 21:55)

Děkujeme oběma bratrům za jejich příspěvky do této diskuze a pevně věříme, že v tom budou i nadále poctivě pokračovat a strhnou tím i další hráče mužstva, což by bylo jenom a jenom dobře. Za fanouškovskou základnu děkuji a těším se na další přečtenou a přínosné podněty jak pro fanouškovskou, tak i hráčskou základnu. Ať se daří a TJ dotoho!!!

Fanouškům TJ Vladislav

(Pecik #12, 5. 5. 2009 18:17)

Moc děkuji za absolutorium =) velice si ho vážím i když většina z pochvaly patří právě bratrovi který mi obě střelecké příležitosti vypracoval =D
Zápas v Želetavě jsme nezvládli spíše z psychycké stránky - v prvním poločase předevšim nedostatek klidu při zakončení. Nemluvím o jedné nebo dvou tutovkách ale dalšich spousty šancích. Našich nebezpečných akcí bylo mnoho, ale chyběla koncová nahrávka či myšlenka. Svou kapku do mlýna si přidal i pan sudí a s poločasovým stavem sme rozhodně nemohly být spokojeni. Prodloužená téměř půlhodinová poločasová přestávka nám silně neprospěla a na druhý poločas jsme nastupovali s úplně jiným fotbalem...bez myšlenky, klidu a hlavně bez přesných nahrávek, promoklé hřiště a kluzká tráva přispívala k nepřesnostem a ty především nás brzdili při útocích. Penalta byla vyústěním naší smůly a nemohoucnosti. Již dlouho jsem nezažil tak krutou a nezaslouženou porážku.
Ve Starči jsme předváděli myslím podobný začátek jak v Želetavě - aktivní, sebejistý výkon. Zde se nám podařilo akce i zakončovat a přísně trestat chyby obrany. Škoda jen že po výměně stran jsme nedokázali držet míč více na našich kopačkách a nechali sme domácí dostat se do zápasu. Vítězství bylo zasloužené a pokud dokážeme takto hrát nadále a odbourat pár "mušek" myslím, že se měření sil s námi bude bát nejeden soupeř.:-)

Pro FANS - TJ Vladislav

(Petzik #11, 4. 5. 2009 12:14)

Rád slyším, že tu máme věrné fanoušky, kteří chtějí vědět naše názory a dojmy ze zápasů. Na naši omluvu snad, že když jsme já, nebo O.K.10, něco napsali, málokdy jsme se dočkali reakce či odpovědi, takže jsme si psali spíš mezi sebou a postupně to upadalo. To to je ovšem jiná situace a věřím, že jak já tak i Ondra či ostatní rádi přispějí do diskuze a podělí se o své názory.
Želetava to byla jedna velká škoda!! V první půli jsme jasně dominovali a hráli kombinační fotbal s mnoha příležitostmi na skórování. Bohužel pro nás byla přestávka mezi poločasy ne 15 ale cca 30 minut kvůli bouřce, a kluci jakoby nechali lehkost a pohyb v kabině. Hrálo se především v prostřed hřiště a hra se kouskovala. Nakonec rozhodla penalta na straně domácích, ani můj příchod cca 15 minut před koncem tomu krom pár naznaků nijak nepomohl.
Ve Starči to byl poločas snů (0:3), i když začátek vyzněl spíše pro domácí, udeřili jsme my a pak potrestali i chyby domácí obrany. Ve druhé půli jsme nesmyslně odešli od jednoduché hry, kterou jsme předváděli v první půli a která nám přinesla ovoce. Chtěli jsme kombinovat už z obrany a naší nepřesností a spoustou zkažených balónů jsme neustále nabízeli balón domácím a nechávali jim volné prostory k zakládání útočných akcí.
Je potřeba se z toho poučit a příště takto rozehraný zápas zvládnout o mnohé lépe.

FC Stařeč vs. TJ

(Pavel Karoch, 3. 5. 2009 23:26)

Taktéž zdravím všechny, kdo zabrousí na tyto stránky. Měl jsem strach, že hlavně druhý poločas v dohrávaném utkání v Želetavě zanechá na hráčích negativní dojem, ale jak je vidmo - opak byl pravdou a to je MOC dobře.Na soupeře doslová vlétli a Stařeč i její fans se nestačili divit - poločas 0:3.V druhé půli se ale začali dít patrně věci, ale naštěstí si Tj vítězství vzít už nenechalo! Co se týče hráče L.P.11, tak je celá fotbalová veřejnost ve Vladislavi nesmírně ráda, že i se sebezapřením pokračuje a do utkání naskajuje jako tzv.žolík - který svými asistencemi vybízí ke skórování svého střelecky disponovaného bratra P.P.12! Určitě zamrzí,jaktu podotkl kolega přede mnou, když právě lídři týmu jako např. již zmíněná bratrská dvojice, nebo nejlépe kapitán týmu O.K.10 nekomunikují s námi fanoušky (potažmo celou fotbalovou veřejností) a nenapíší nic o svých pocitech, náladách či rozpoloženích vždy po každém zápase. Proto doufám, že tahle skutečnost se zlepší a bude vše fungovat tak jak má. Hola, holá - 1.B už volá. TJ dotoho!!!

Stařeč-TJ

(Dušan Radolský, 3. 5. 2009 23:11)

Dobrý večer všem do Vladislavi! Důležité 3 body jsou doma..a jsou o to cennější, že lídr mužstva L.P.11 hraje s velkým sebezapřením, dopředu ho žene pouze touha po vytouženém postupu! To je velký zásah do sestavy! Dle referencí, které se ke mě donesly, zaslouží za svou gólovou produktivitu absolutorium P.P.12..je vidět, že pokud nemá zdravotní problémy, tak je hráč, který dokáže vypjaté zápasy rozhodovat svými góly. Co je však velké zklamání, je informovanost nejvěrnějších fanoušků na zdejších stránkách. Žádná reportáž z utkání v Želetavi. Chápu, že prohra bolí, obbzvlášť taková prohra, ale i tak by si persona typu O.K.10 mohla udělat pár minut času a pár vět sem napsat! Ultras TJ si to zaslouží! TJ do toho!

Vladislav- Budějky

(Ondra10, 26. 4. 2009 16:48)

Co dodat..hra byla dost průměrná, ale důležitý jsou body a ty máme doma. Co se týče jednotlivých výkonů tak si myslím, že všichni v sobě máme ještě rezervy a ideál to nebyl od nikoho, pořád mi tam chybí lehkost a je to takové nervozní.. Na druhou stranu je potřeba vidět posun od minulého zápasu, myslím že výkon celkově šel nahoru (bojovnost, obětavost a vůle byla nesrovnatelně větší než minule) a jen doufám, že ve zlepšeném výkonu budem pokračovat i ve čtvrtek v dohrávaném těžkém mači v Želetavě. Držte palce;)

TJ Vladislav

(Petzik #11, 26. 4. 2009 11:03)

Tak koukám, že diskuze se rojela do patřičných obrátek.... Jde vidět, že fanoušci, kteří se přijdou mrknout na mač a povzbudit nás, se chtěj také podělit o své dojmy a názory.
Určitě musím potvrdit, že hlavní prioritou pro nás byla defenzíva a hlavně důrazná hra jak kolem vápna tak v něm. Tento úkol jsme dá se říct až na dvě vyjimky do puntíku splnili. Přitom šancí jsme si vypracovali také poměrně dost, zejména akce po rozích či trestných kopech volaly po gólu.
Kluci zápas odmakali hlavně do zadu byla vidět zarpustilost a obětavost. K mé maličkosti snad, že opravdu to není úplně ono a tak to citím i já. Je potřeba začít víc makat a být víc na hřišti vidět, hrát pro tým. Každopádně musím prvně myslet na své zdraví, bo mé kolena momentálně neslouží tak jak by měla :-(.
Musíme jít dál soustředěně a zarputile za svým cílem TJ Vladislav Oleeee

Oslavné chorály po špílu

(Venca Škorpilu, 25. 4. 2009 22:06)

Vidim, že nezaujatí diváci už tu znova řádí. Já se tu nebudu zaměřovat na inviduální výkony ani na rozbor utkání, nicméně bych se tu chtěl zmínit o dvou stoprocentních šancích mladého talentovaného A.M.(
Aleš Martének) Sám sebe se ptám je možné něco takového nedat. Ale podle mého názoru mu v hlavě blesklo vysoké zápisné. Proto bych i přesty dvě vyložené šance chtěl tohoto mladíka pochválit za slušný výkon, přesto si myslím, že takto talentovaný hráč by měl dostávat více příležitostí. Samozřejmě přeji TJ ať se daří...

Luboš Urban

(Tj vs. FC M.Budějovice "B" II, 25. 4. 2009 19:04)

Vidím, že kolega tady již precizně rozebral celé utkání, takže se zaměřím spíše na individuální hodnocení největších domácích hvězd. Nemůžu začít nikým menším než je L.P.11. Dnes 1+1, i když gól zaváněl ofsajdem. Své možnosti hrát pilku jezdící nahoru-dolů potvrdil již v přípravě, takže jeho zařazení na kraj zálohy bylo po minulém výbuchu perfektním tahem trenéra. Přesto si neodpustím poznámku, že mi stále L.P.11 ještě nepřijde v takové formě, jakou bychom očekávali. Kazí lehké přihrávky a přestřelení prázdné branky bylo na kanonýra jeho formátu opravdu trestuhodné. Ale jak jsem napsal, 1+1 je pádný argument všem kritikům jeho výkonu v minulém zápase!! Další hvězda, O.K.10, si vzal připomínky místních diskutérů opravdu k srdci a především v 1.půli předváděl jako kapítán příkladnou bojovnost a podal slušný výkon. Ve 2.půli se sice trochu vytratil, ale přesto jeho vystoupení hodnotím dnes pozitivně. A co se týče P.P.12, měl to sám na hrotu těžké, ale ani on nezklamal. Svou dravostí několikrát zatopil hostům pod kotlem. Zřejmě se na něm ale ještě projevily dozvuky střevních potíží, a tak byl ve 2.poločase střídán, přeci jenom to zatím na 90 minut není. Doufám, že výše zmíněné hvězdy TJ (a nejenom ti) se s námi na zdejší duskusi podělí o dojmy z dnešního utkání!! Ať se takto daří TJ i nadále!

Tj vs. FC M.Budějovice "B"

(Zbyněk Busta, 25. 4. 2009 18:43)

Utkání domácí začali svižně a bylo na nich od prvních minut vidět, že chtějí vynahradit totální výbuch z min.kola. Také se po zásluze ujali vedení po krásném výbídnutí L.P.11! Nicméně jakoby tento gol ubral na iniciativě domácích a úplně se ze hřiště vytratili:-(Obzvláště tah protřelého domácího lodivoda mnohé překvapil, když (doma) vyrukoval s 5 záložníky a vpředu pouze s agilním dravcem P.P.12, který byl ale na hrotu osamocen! Přesto bych domácí pochválil za precizní defenzívu, kdy i ofenzivní esa a jako O.K.10 či L.P.11 důsledně bránily (klobouk dolů - oproti min.zápasu noc a den). Hosté zahrozili ke konci první půle, kdy 2x po sobě trefili tyč domácí branky. Druhá půle nabídla opět bojovný fotbal s řadou soubojů, které zvládal s přehledem pískající "slavický Piere Luigi Colina":-)Domácí rozhodli nestárnoucím Jirkou Texlem, který načapal hostujícího na hruškách, načež si vzal poslední slovo snajpr domácích L.P.11(pozn.autora - tolik zde propíraný)a poté co se nejdříve zastřeloval a svůj projektil vyslal na severo-západní tribunu (zvanou Skála)mezi fanoušky, tak v druhé případě už se nemýlil a využil nahrávku o břevno mladíka v sestavě domácích A.M.13, který přiznal, že gol dát nechtěl úmyslně - proto prý tedy raději nahrál L.P.11, kterému prý přeje korunku krále pro krále střelců OP. Tomu říkám solidarita - klobouk dolů!!! Jedinou kaňkou utkání bylo vyloučení hostujícího hráče, na straně domácích bych zmínil jejich kolikrát ne zrovna vybranou komunikaci mezi spoluhráči!!! Tři body doma ale zůstaly, takže se TJ opět hřeje na výsluní OP, kde ji chceme všichni vidět.Ať se daří - TJ dotoho!!!

souhlas

(Ondra10, 21. 4. 2009 12:47)

Oba anonymní fandové- i když víme o koho se jedná:) mají pravdu. Sobotní zápas se nám hrubě nevydařil, nemá cenu si něco nalhávat. O to víc to zamrzí, když vidíme, že i na venkovní zápasy s námi vyrazí desítky fandů a my jim předvedem takový bezkrevný výkon, při kterém chuť výborné klobásy musí logicky vyniknout dvakrát tolik, páč to je to jediný, co je ve Víckách potěšilo. Nezbývá než se vzchopit, zabojovat, příští domácí zápas vyhrát a ukázat, že to byl jen ojedinělý výpadek ;)

Náměšť-Vícenice vs. TJ

(Fanda 1, 20. 4. 2009 20:46)

Zdravím, nedá mi to a musím zareagovat na níže podepsaného kolegu. Musím naprosto souhlasit s jeho vyčerpávajícím hodnocením. Utkání na kterém bylo přítomno evidentně více hostujících fanoušků (další známka toho jak fotbal ve Vladislavi táhne) byl opravdovým zklamáním nejen pro ně, ale i pro oko nezaujatého diváka.Absolutně jsem tam postrádal bojovnost, srdíčko a touhu po vítězství (narozdíl od domácích). Chyběla mi tam i vzájemná pozitivní komunikace mezi hráči a prostě zklamali lídři mužstva jako L.P.11 nebo O.K.10. Na obranu L.P.11 musím říct, že to měl těžké - nedostal kvalitní balon za obranu který potřebuje a navíc ho domácí (kteří jej dobře znají) dobře zdvojovali.Nicméně jsem čekal, že se na tento zápas dokáže zdravěji nabudit (viz.diskuze na FC Náměšť)a bude ho plné hřiště. Bohužel - nestalo se tak a tak pro nás fanoušky byla největším zážitkem z celého famózní klobáska a vynikající chlazená CIMO-limonáda. Doufám, že se kluci z toho zápasu co nejdřív otřepete a v následujících kolech ukážete široké fotbalové veřejnosti, že máte na to postoupit a příští sezonu si zahrat tolik toužebně očekávanou 1.B třídu. Ať se daří a VLADISLAV DOTOHO!!!

Fanda

(Náměšt-Vícenice vs. TJ, 20. 4. 2009 20:25)

Zdravím, pánové. Zápas ve Vícenicích hodnotím raději s odstupem a chladnou hlavou. Přesto nebudu šetřit kritikou. Výsledek zcela odpovídá průběhu hry, jen díky brankáři nevyhrály Vícenice vyšším rozdílem. V 1.poločase jasně dominovaly, TJ chyběla bojovnost, přesnost, prostě vše, co bychom od lídra OP očekávali. Přesto se ke konci poločasu TJ mírně vzchopila a její fandové posilnění vynikající klobásou a točenou-netočenou CIMO limonádou věřili, že 2.půle přinese úplně jiný obraz hry. Leč nepřinesla. Vícenice šly brzo do dvoubrankového trháku, přesto TJ byla blízko vyrovnání. Ale přiznejme si, kdo by se radoval z gólu po evidentně vymyšlené penaltě...Třetí gól v sítí TJ byl pak klasickým vyústěním fotbalového "pravidla" nedáš-dostaneš. Když ke konci selhal v gólové šanci v sobotu velmi průměrný lídr mužstva L.P.11, celá levá část hlavní tribuny fandící žlutomodrým věděla, že body si Vladislav neodveze. Věřím, že v dalším zápase předvede TJ daleko lepší výkon. My věrní fanoušci si ho jistě zasloužíme! TJ do toho!!!

penalta

(milos franc, 19. 4. 2009 21:29)

chlapici pepici,ta penalta opravdu byla a ne k udivu vsech.at se vam dari a postoupite do 1.b tridy.cau

Úvod sezony

(Petzik #11, 15. 4. 2009 21:02)

První dva zápasy nám bodově vyšly, ale je potřeba si uvědomit, že v tom byla i trocha štěstíčka, kterému jdem ovšem naproti. Jsme na začátku a musíme se soustředit na další boje a to hned na sobotní duel ve Vícenicích. Následně budou důležité zápasy doma s Budějovicemi B, dohrávka se Želetavou a duel ve Starči. V tří bodovém systému je velice důležité vítězit a to je pro nás priorita. Nehraje se na krásu, ale na konečný výsledek za kterým si musíme poctivě jít + zdravotní stránka celého mančaftu.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73

následující »