Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tady můžeme diskutovat

15. 8. 2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mladší žáci - halový turnaj

(Karel Horký, 2. 2. 2011 8:07)

Dne 23.1.2011 jsme se zúčastnili halového turnaje mladších žáků v Okříškách. Na turnaji startovalo 10 mužstev rozdělených do dvou skupin.

Turnaj odehrála tato sestava: Veleba, Babuněk Martin, Augustin, Hort, Martinovský, Lukášová, Šebesta, Maule a Otrubová.

První zápas jsme hráli proti Rapoticím. Po vyrovnaném začátku jsme postupně získávali převahu a v utkání jsme zvítězili 3:0, střelecky se prosadili Hort 2x a Martinovský.

Ve druhém utkání byla naším soupeřem FŠ Třebíč „A“. Soupeř byl jednoznačně lepší, utkání jsme prohráli 0:3 a to ještě několik dalších šancí zlikvidoval dobře chytající Veleba.

Třetí utkání proti Okříškám bylo po celou dobu vyrovnané a o našem vítězství 1:0 rozhodl Hort.

Ve čtvrtém utkání jsme po rychle inkasovaných brankách podlehli Moravským Budějovicím 0:3.

Ve skupině jsme obsadili třetí místo a tím si vybojovali utkání o celkové 5. místo proti Hrotovicím. V zápase jsme brzy vedli gólem Horta. Hrotovicím se podařilo vyrovnat, ale po další individuální akci se opět prosadil Hort. Vedení jsme i přes vyloučení našeho hráče udrželi.

V turnaji jsme tedy obsadili 5. místo, nejužitečnějším hráčem našeho mužstva byl vyhlášen Marek Hort.

Lesonice

(Sk Lesonice, 26. 12. 2010 10:38)

http://www.lesonice-fotbal.estranky.cz/

Starčí žáci - Halový turnaj

(Karel Horký, 8. 12. 2010 8:51)

Dne 5.12.2010 jsme se zúčastnili halového turnaje starších žáků v Okříškách. Dalšími účastníky byli Moravské Budějovice, Náměšť, HFK Třebíč, Stařeč, FŠ Třebíč „A“ a FŠ Třebíč „B“. Soupeři tedy byli až na jednu výjimku (FŠ Třebíč „B“) z vyšších soutěží. Turnaj se hrál systémem každý s každým, jedno utkání trvalo 13 minut.

Turnaj odehrála tato sestava – Veleba, Česnek, Strouha, Babuněk Michal, Dvořák, Horký a Hort. Pro nemoc chyběl Havlík a Nevoral nastoupil za FŠ Třebíč „A“.

První zápas jsme hráli proti Starči. Zápas by velmi opatrný, šancí bylo minimum, a proto také utkání skončilo 0:0.

Ve druhém utkání byla naším soupeřem FŠ Třebíč „A“. Utkání bylo vyrovnané, na první gól hostí odpověděl Dvořák. Bohužel jsme v poslední minutě inkasovali druhý gól a prohráli jsem 1:2.

Třetí utkání bylo jednoznačnou záležitostí, HFK Třebíč nás přehrálo ve všech směrech a výsledek byl 0:5.

Ve čtvrtém utkání se nám konečně podařilo zvítězit, když soupeřem byla FŠ Třebíč „B“. V tomto utkání jsme byli lepším týmem. Jediná branka Dvořáka zajistila naše vítězství 1:0.

V pátém utkání jsme narazili na Náměšť. Začátek se nám moc nepovedl a v půlce utkání jsme prohrávali o dvě branky. Poté snížil Horký a o vyrovnání se postaral Dvořák. Bohužel ihned po vyrovnání jsme obdrželi další branku a vyrovnat se nám již nepodařilo. Prohráli jsem tedy 2:3.

V posledním utkání jsme sehráli s Moravskými Budějovicemi. V utkání jsme se ujali vedení kuriózním vlastním gólem brankáře. Bohužel pak nás soupeř přehrál a prohráli jsme 1:3.

Celkovým vítězem se zaslouženě stalo družstvo HFK Třebíč. My jsme obsadili šesté místo. Z každého mužstva byl vyhlášen nejlepší útočný a obranný hráč mužstva – u nás to byl Tomáš Česnek (obránce) a Štěpán Dvořák (útočník).

Pozvánka na zimní turnaje na umělou trávu pro mládež

(Fotbal Jevišovice, 1. 12. 2010 18:28)

Toto cestou bych Vás chtěl pozvat na jeden turnaj dorostu a jeden turnaj žáků do města Jevišovice.Je to jeden z mála turnajů pro mládež,který se bude pořádat na novém umělém povrchu v Jevišovicích.Propozice kturnaji najdete na www.fotbaljevisovice.wz.cz a nebo po tel. čísle 774533992 pan Macháček.Můžete dotazy posílat i na Mach.11@seznam.cz
V turnji žáků jsou už přihlášeny celky M.Budějovic,Ivančic a Jevišovic a v turnaji dorostu IE Znojmo,Dobšice,Jevišovice.V turnajích bude startovat max. šest družstev.
Budeme strašně rádi,když dojedete na druhý ročník těchto mládežnických turnajů.
S pozdravem
Fotbal Jevišovice

Starší žáci: TJ Vladislav - SK Nové Syrovice 2:3

(Karel Horký, 2. 11. 2010 9:14)

Sestava: Veleba - Šebesta, Česnek, Augustin, Havlík – Horký, Babuněk Michal, Strouhal, Hort – Dvořák, Nevoral (střídali Martinovský Maule, Babuněk Martin).

V posledním utkání podzimu jsme v dohrávce přivítali mužstvo Nových Syrovic. Utkání jsme začali aktivně, v první šanci se objevil Nevoral, jeho střela však skončila na břevně. Poté se ke slovu dostali hosté a v 8. minutě využili nedorozumění naší obrany ke vstřelení úvodní branky. Naše hra nebyla dobrá, starosti nám dělalo zejména útočné duo hostí. Na konci poločasu jsme přece jen přidali. Výsledkem byla nejprve nastřelená tyč a minutu před koncem poločasu se podařilo po samostatné akci vyrovnat Dvořákovi.
Začátek druhé půle jsme zaspali a hosté neproměnili několik vyložených šancí. Ve 21. minutě po kolmé přihrávce Michal Babuňka proměnil své sólo Dvořák a dostali jsme se do vedení. To se nám však opět nepodařilo udržet. Ve 27. minutě hosté rozehráli trestný kop a úplně volný hráč hostů měl spoustu času se s míčem otočit a vyrovnat. A za dvě minuty využil další nedůslednosti obrany hostující útočník a otočil skóre ve prospěch hostů. Nám se už přes velkou snahu vyrovnat nepodařilo. Utkání jsme ztratili hrubými chybami v obraně.

V konečné tabulce po podzimu jsme obsadili 6. místo ze 13 účastníků.

Starší žáci: TJ Vladislav - Sokol Studenec 19:0

(Karel Horký, 2. 11. 2010 9:11)

Sestavv: Veleba - Šebesta, Česnek, Augustin, Havlík – Strouha, Babuněk Michal, Nevoral, Hort – Dvořák, Martinovský (střídali Maule, Babuněk Martin).

Dalším soupeřem žáků bylo poslední mužstvo tabulky ze Studence, které doposud nezískalo ani jeden bod. Do utkání hosté nastoupili pouze se sedmi hráči. První branka na sebe nenechala dlouho čekat a padla již ve 4. minutě. Poté jsme spálili několik šancí a další branky začaly padat od 17. minuty a do konce poločasu jich bylo deset.
Ve druhé půli jsme do 8. minuty vsítili další dvě branky. Poté se zvýšil počet hostujících hráčů na deset a náš brankostroj se zastavil. Od 23. minuty do konce zápasu jsme však přidali ještě další branky a celkem jich bylo devatenáct. Hosté se k ohrožení naší branky za celý zápas nedostali.
O naš góly se podělili tito hráči – Dvořák 6x, Nevoral 5x, Babuněk Michal 4x, Strouha 2x, Martinovský 1x a Maule 1x.

Starší žáci: TJ Vladislav - Sokol Pyšel 8:0

(Karel Horký, 26. 10. 2010 8:06)

Sestava: Veleba - Šebesta, Česnek, Augustin, Havlík – Horký, Babuněk Michal, Strouha, Hort – Nevoral, Dvořák (střídali Martinovský, Maule, Babuněk Martin).

Dalším soupeřem starších žáků bylo družstvo Sokola Pyšel. Vzhledem k postavení v tabulce jsme byli favority a tuto úlohu jsme splnili. Od začátku jsme soupeře přitlačili na jeho půlce a již v 5. minutě neudržel hostující brankář střelu Michala Babuňka a Nevoral dorážkou otevřel skóre. V 9. minutě vystřelil z velké dálky Michal Babuněk, hostující brankář míč podběhl a ten skončil v brance. Hosté poté vyměnili brankáře, do branky se postavila jedna z hostujících hráček. Další branku jsme vstřelili ve 12. minutě, kdy Dvořák zatáhl míč po levé straně, našel před brankou hostí Nevorala a ten pohodlně skóroval. V 15. minutě přidal další branku Michal Babuněk z penalty, která byla nařízena za faul na pronikajícího Horkého. Do konce poločasu jsme nevyužili několik dalších šancí.
Ve druhé půli jsme opět skórovali velmi brzy, ve 3. minutě se dorážkou prosadil Nevoral a dosáhl tím hattricku. Naše převaha byla veliká, hosté se na naši půli prakticky nedostávali. V 17. minutě centr Horkého zužitkoval Strouha a v 25. minutě opět po nahrávce Horkého postupoval sám na brankáře Maule a svoji šanci bezpečně proměnil. Poslední branku vstřelil po rohu hlavičkou Dvořák a stanovil tak konečné skóre na 8:0.
Utkání se nám vydařilo, s chutí si zahráli všichni hráči.

Starší žáci: TJ Družstevník Jakubov - TJ Vladislav 2:1

(Karel Horký, 19. 10. 2010 7:59)

Sestava: Veleba - Šebesta, Česnek, Augustin, Havlík – Horký, Babuněk Michal, Strouha, Hort – Dvořák, Martinovský (střídali Nevoral, Maule).

Poslední podzimní utkání na hřišti soupeře jsme sehráli
s mužstvem TJ Družstevník Jakubov. Do utkání jsme vstoupili aktivně, za což jsme byli odměněni v 10. minutě, kdy po kolmé přihrávce Babuňka vstřelil Dvořák úvodní gól utkání. Ve 20. minutě ještě trestný kop Česneka orazítkoval tyč, od tohoto momentu však domácí převzali iniciativu a dostali jsme se pod tlak. Nedařilo se nám podržet míč a zejména záloha hrála bez pohybu. Do konce prvního poločasu jsme však branku neobdrželi.
Do druhého poločasu nastoupil Nevoral a věřili jsme, že se hra zálohy zlepší. Bohužel tomu tak nebylo a domácí nás jednoznačně přehrávali. Několik šancí nevyužili, ale nakonec dvěma slepenými brankami skóre otočili ve svůj prospěch. V posledních deseti minutách zápasu jsme se přece jen dostali do dvou šancí, ale Nevoral trefil pouze brankáře a Horký branku přestřelil. Domácí tak zvítězili 2:1 a jejich vítězství bylo vzhledem k našemu výkonu zasloužené.

Starší přípravka Mor. Budějovice - Vladislav

(Zdeněk Pokorný, 17. 10. 2010 10:47)

Další zápas odehrála naše přípravka v Moravských Budějovicích a to po předchozím dvojzápase se stejným soupeřem doma, kde jsme získali pouze bod. Dnes mělo být vše úplně jinak. Trochu jsme přehodnotili přístup k zápasu a od počátku bylo jasné že to zabralo. Herní projev se zkvalitnil, vnutili jsme soupeři svoji hru a nenechali ho tvořit, což jsme nedlouho po začátku zápasu vyjádřili i brankově, když proměnil svoji příležitost Filip Doležal. Krátce na to sice soupeř z ojedinělé akce vyrovnal, ale další branku již nepřidal. My jsme se dokázali ale prosadit ještě v dalších příležitostech kdy skóroval postupně Kuba Slíva, Roman Veškrna, a ještě jednou Filip Doležal. Zrodila se první letošní výhra v poměru 4:1.
A šli jsme na druhý zápas. Začali jsme ve stejném duchu jako v předchozím zápase a i když jsme po nešťastné teči inkasovali jako první, nemělo to vliv na to čeho jsme chtěli dosáhnout a to bylo jednoznačně vítězství, zvláště pak když po inkasované brance vyrovnával tvrdou střelou z dálky Filip Doležal, nedlouho po něm ho napodobil i Kuba Slíva a rychlým průnikem Zdeněk Pokorný. V půli to bylo 3:1. Druhý poločas jsme bez větších problému kontrolovali ojedinělé výpady soupeře a když po samostatné akci Dušana Žličaře a jeho nahrávce zvýšil Roman Veškrna, nebylo o vítězi pochyb. Soupeř sice ještě těsně před koncem kosmeticky upravil výsledek na 4:2, ale to už rozhodší píská konec a propukají naše oslavy!!!!
Ještě bych se chtěl zmínit o našem brankáři Tomáši Rudoleckém, který jako vždy podal kvalitní výkon, ale absolutorium za dnešní výkon zaslouží naprosto VŠICHNI, protože hráli na hranici svých možností, někteří i za ní.

Starší žáci: TJ Vladislav - FC Budišov-Nárameč 1:5

(Karel Horký, 12. 10. 2010 8:54)

Sestava: Veleba - Šebesta, Česnek, Augustin, Havlík – Horký, Babuněk Michal, Strouha, Hort – Dvořák, Martinovský (hokejově střídal Babuněk Martin).

V dalším domácím zápase proti mužstvu FC Budišov-Nárameč jsme opět byli nekompletní, chyběl nám Nevoral a Maule. Při pohledu na fyzickou vyspělost některých hostujících hráčů bylo jasné, že nás čeká těžké utkání. A to se potvrdilo již od začátku, kdy jsme se dostali pod tlak. Z první šance hostů jsme ještě neinkasovali, v 11. minutě však osamocený hostující hráč otevřel skóre. Za tři minuty mohlo být srovnáno, ale střela Michal Babuňka jen těsně minula branku. V 18. minutě jsme však po střele pod břevno již prohrávali o dvě branky. Poté jsme se přece jenom osmělili a do konce poločasu jsme byli lepším týmem. Ve 26. minutě jsme snížili na 1:2, když se přímo z rohu trefil Horký.

Začátek druhé půle byl vyrovnaný, bohužel v 7. minutě jsme nepohlídali dorážku hostů a bylo to 1:3. Postupem času se projevovala fyzická vyspělost hostů, kteří ve 20. minutě vstřelili další branku. Poté jsme měli výhodu dvou trestných kopů, oba však brankář vyrazil a k dorážce jsme se již nedostali. Ve 26. minutě jsme předvedli rychlou akci, střelu Horkého brankář vyrazil, Martinovský však při dorážce zaváhal a hosté mu míč odkopli. Těsně před koncem se prosadili ještě hosté a stanovili konečné skóre 1:5.

low fotbal

(Rokytnice, 4. 10. 2010 21:01)

:) prej předvedla paní Vyletělová paní Vyletělová udělala to co musela a měla ho mrdnout po hlavě a ne po rameni :) zaprvé prvně mával váš pomezní kterého vytáhli z hospody uplně na sračku ,ten sotva stál !!!! zadruhé máte skvělé fanoušky kteří vás pomlouvaj a řvou na vás jak na cizí např. na pana Kurtina :D a máte neslušné fotbalisty např opět pan Kurtin(alá Řepka) kterej je ůplně vyhrabanej a nedivím se že už nehraje za Čáslavice po tom co jsem slyšel :D potom utočník s číslem 13 a dál nebudu pokračovat,zatřetí hrajete uplné hovno !!!!!!! těšíme se až dojedete do Vladislavi !!!!!!!

Re: low fotbal

(Rokytná, 11. 10. 2010 14:05)

Těšíme se do Vladislavi, to se neboj, protože to bude naposled co tam budeme hrát, protože s takovouhle skvadrou se na vás budou těšit ve trojce :D

Starší žáci: FC Svatoslav - TJ Vladislav 0:1

(Karel Horký, 5. 10. 2010 7:49)

Sestava: Veleba - Šebesta, Česnek, Augustin, Havlík – Horký, Babuněk Michal, Dvořák, Hort – Maule, Martinovský (hokejově střídali Babuněk Martin a Slíva).

Další utkání na hřišti soupeře s cílem konečně venku zvítězit jsme sehráli na hřišti ve Svatoslavi. Z důvodu nemoci nám chyběl Nevoral a Strouha, proto byl mezi náhradníky i Slíva ze starší přípravky.
Utkání bylo ze začátku vyrovnané, hra se vesměs odehrávala od vápna k vápnu. První šanci jsme měli my v 10. minutě, trestný kop Horkého však skončil těsně vedle. Domácí většinu útoků vedli přes svoji kapitánku na pravém křídle. Ve 23. minutě postupoval domácí útočník sám na našeho brankáře, naštěstí však mířil vedle. Největší šanci skórovat v prvním poločase jsme měli ve 28. minutě po správně nařízeném pokutovém kopu, střelu Horkého však domácí brankář vyrazil a následná dorážka šla nad branku. Poté se ještě do šance dostal Slíva, jeho střela však skončila vedle tyče. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:0.

Do druhého poločasu jsme udělali změnu v rozestavení, když si svoje posty vyměnili Dvořák s Martinovským. A hned v první minutě to přineslo ovoce. Dvořák unikl po levém křídle, nacentroval před branku a Horký prostřelil domácího brankáře. Domácí se do vyložených šancí nedostávali, nebezpečně vypadaly dva závary před naší brankou. Vítězství mohl pojistit Maule, jeho střela z malého vápna však byla zablokována. Jednobrankové vedení se nám podařilo udržet až do konce utkání.

Všichni hráči podali bojovný a zodpovědný výkon, díky kterému jsme získali první vítězství na hřišti.

SEDLACKOVINA A FRANCOVINA:-))))

(VLADISLAV, 4. 10. 2010 20:32)

A co ten váš hráč pan Kurtin(spratek) a 13. Prvně se dívete na sebe a pak pomlouvejte druhy. Hralo se to v Rokytnici a máte tam mit pořadatele!!! A aspon bylo nějaký vzrůšo, měli jste to napsat do zápisu to by bylo, že?





zápas

(Rokytnice, 3. 10. 2010 11:42)

tak co jste tam včera předvedli po zápase to se neděje ani ve 4.třídě. obzvláště ten idiot s číslem 13 a manželka p. Vyletěla... klobouk dolů :D

Posílení

(Jednatel TJ Vladislav, 30. 9. 2010 18:12)

Dnes se nam podarilo dotahnout do zdarneho konce hostovani J. Slabeho( postem utocnika) do konce podzimu. na hostovani odesli do Pysela hraci Peroutka Jan a Farkas Jan.

Starší žáci: TJ Vladislav - Sokol Želetava 2:2

(Karel Horký, 30. 9. 2010 9:16)

Sestava: Veleba - Česnek, Strouha, Augustin, Dvořák – Horký, Babuněk Michal, Nevoral, Hort – Babuněk Martin, Martinovský (hokejově střídal Šebesta).

V dohrávaném utkání 1. kola jsme přivítali na našem hřišti dosud neporažené mužstvo Sokola Želetavy. Utkání se hrálo za stálého deště na mokrém terénu. Z naší sestavy nám chyběl Havlík a Maule, oba se na utkání bez omluvy nedostavili. V základní sestavě tak poprvé nastoupil Martin Babuněk, na střídání jsme měli pouze Šebestu.
Od začátku utkání se hrál vyrovnaný zápas a vůbec nebylo poznat, že soupeř je o několik příček výše. Přesto jsme inkasovali jako první, když se střela hostujícího hráče sklouzla po mokré trávě a skončila v naší brance. Naše snaha však nepolevila a za dvě minuty po inkasované brance po centru Česneka vyrovnal na 1:1 Nevoral. Poté jsme měli ještě několik střeleckých pokusů, vše však zlikvidoval hostující brankář. Hosté hráli tvrdě a inkasovali za to žluté karty.
Do druhé půle jsme vstoupili s cílem pokračovat v dobrém výkonu z prvního poločasu. Náš výkon se však ještě zlepšil a hosty jsme na naši polovinu pouštěli jen sporadicky. Výsledkem naší snahy byla spousta rohových kopů a také nebezpečné trestné kopy – Česnek nastřelil břevno a Horký mířil těsně vedle. Výsledkem naší aktivity pak byla branka ve 24. minutě, kterou vstřelil opět Nevoral. Po této brance nás hosté přece jenom zatlačili a podařilo se jim ve 28. minutě vyrovnat. Poté měli ještě jednu šanci a již jistému gólu zabránil stoper Strouha. Zápas tak skončil remízou 2:2.

V tomto zápase podali všichni hráči velmi dobrý bojovný výkon. Většinu zápasu jsme kontrolovali hru, hosté těžili z individuálních výkonů některých hráčů. Za naši aktivitu jsme si možná zasloužili vyhrát, na druhé straně jsme mohli v závěru ztratit i remízu. Proto je konečná dělba bodů spravedlivá.

Starší žáci: Třebenice - TJ Vladislav

(Karel Horký, 21. 9. 2010 17:39)

Sestava: Veleba - Česnek, Strouha, Augustin, Havlík - Horký, Dvořák, Babuněk Michal, Hort - Martinovský, Nevoral (hokejově střídali Maule a Babuněk Martin)

Proti Třebenicím jsme nastoupili v kompletní sestavě a začátek utkání se nám vydařil. Již ve 2. minutě vstřelil po samostatném úniku úvodní gól utkání Nevoral. Ihned po rozehrání však domácí získali výhodu trestného kopu a střelou pod břevno vyrovnali na 1:1. V 6. minutě vybojoval ztracený míč Michal Babuněk, přihrál ho Nevoralovi a ten po kličce brankáři vstřelil do prázné branky svůj druhý gól. Nadále jsme měli mírnou převahu a ve 20. minutě po rozehraném rohovém kopu dorazil míč do sítě domácích Michal Babuněk a zvýšil naše vedení na 3:1. Poté jsme však podlehli pocitu, že se nic nemůže stát a domácí nás za to potrestali dvěma brankami a vyrovnali na 3:3. Po obdržené třetí brance musel pro zranění nohy odstoupit brankář Veleba, v brance jej nahradil Havlík a z lavičky nastoupil Maule.
Druhá půle se nám moc nevydařila, domácí byli aktivnější. Přesto jsme šli v 18. minutě opět do vedení po krásné střele Nevorala, který tím dosáhl hattricku. A za chvíli mohlo být rozhodnuto, Michal Babuněk však střelou z dálky jen orazítkoval tyč. Vedení jsme dlouho neudrželi, protože domácí po rychlém protiútoku dokázali ve 21. minutě vyrovnat na 4:4. Do konce utkání jsme se pak jen bránili, domácí nevyužili několik šancí.
I když jsme v utkání ani jednou neprohrávali,tak vzhledem k několika šancím domácích v závěru zápasu je bod úspěchem.
Příští zápas hrajeme doma proti Novým Syrovicím.

Starší žáci: TJ Vladislav - FC Čáslavice Sádek 4:1

(Karel Horký, 13. 9. 2010 18:43)

Sestava: Veleba - Česnek, Strouha, Augustin, Havlík - Horký, Dvořák, Babuněk Michal, Hort - Maule,Martinovský (hokejově střídali Babuněk Martin a Otrubová)

Ve druhém domácím utkání jsme přivítali mužstvo Čáslavic, proti kterému jsme chtěli napravit špatný dojem z minulého zápasu. V prvním poločase se nám to však moc nedařilo. Hra byla od začátku vyrovnaná a vyznačovala se spoustou nepřesnch přihrávek. Přesto se nám podařilo vstřelit první gól, když si v deváté minutě centr Horkého srazil hostující obránce do vlastní sítě. Poté jsem si vytvořili další dvě šance - Mauleho slabou střelu však hostující brankář bez problémů chytil a Dvořákovu střelu zastavilo břevno. Po těchto šancích jsme přestali být aktivní, hráli jsme absolutně bez pohybu. Hosté nás začali přehrávat a pět minut před koncem poločasu po naší chybě v obraně dokonce vyrovnali.
Po důrazné domluvě o přestávce jsem konečně začali hrát aktivní fotbal. Výsledkem bylo několik šancí včetně nebezpečné hlavičky nejmenšího hráče na hřišti Mauleho. Ujala se však až dorážka Michala Babuňka v 6. minutě. Hosty jsme jasně přehrávali a prakticky jsme je vůbec nepustili k naší brance. Ve 22. minutě se prosadil Martinovský a dvě minuty před koncem svou druhou brankou upravil na konečných 4:1 Michal Babuněk.
Ve druhém poločase jsme podali velmi dobrý výkon, protože hráči pochopili, že bez pohybu se opravdu hrát nedá.
Příští zápas sehrajeme na hřišti v Třebenicích.

Starší žáci: TJ Třebelovice - TJ Vladislav 6:2

(Karel Horký, 9. 9. 2010 22:03)

Sestava: Veleba - Česnek, Strouha, Augustin, Dvořák - Horký, Nevoral, Babuněk Michal, Hort - Martinovský, Maule (hokejově střídali Babuněk Martin a Šebesta)

Další mistrovské utkání jsme sehráli v dalekých Třebelovicích. Ze základní sestavy chyběl Havlík, naopak poprvé se na zápas dostavil Erik Šebesta. Již od první minuty jsme se dostali pod tlak domácích a ve třetí minutě jsme inkasovali branku z trestného kopu. V desáté minutě jsme předvedli jednu z mála hezkých akcí a po centru Horkého dorazil míč do branky domácích Nevoral. Radost z vyrovnání však netrvala dlouho, protože za dalších deset minut se domácím podařilo vstřelit dva góly a dostali se do vedení 3:1. Do konce poločasu se pak hra vyrovnala a nám se nepodařilo využít dvou slibných šancí.
Do druhé půle jsme nastoupili se změněnou sestavou a do útoku se přesunul Česnek. Tomu se hned ve druhé minutě podařilo hlavičkou snížit vedení domácích. Naše hra ožila, ale bohužel ne na dlouho. Po našich chybách jsme od 19. do 22. minuty inkasovali dvě branky a zápas byl rozhodnut. Dalších několik šancí domácích zlikvidoval dobře chytající brankář Veleba. A když naši vyloženou šanci nevyužil Michal Babuněk, domácí pak před koncem zápasu zvýšili svoje vedení na konečných 6:2.
Tento zápas se nám moc nevydařil. Naši hru brzdilo velké množství nepřesných přihrávek a také vázla organizace hry.
Příští zápas sehrajeme doma proti Čáslavicím a doufám, že podáme podstatně lepší výkon.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73

následující »