Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tady můžeme diskutovat

15. 8. 2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Oslava

(Ondra10, 29. 5. 2009 21:23)

Seki, muži hrát nebudou protože se budou starat o zdárný průběh akce (pořadatelská, organizační činnost, občerstvení). Proto bysme na odehrání zápasu asi neměli čas a bylo by to hodně hektický..

K oslavě výročí

(Seki, 29. 5. 2009 0:22)

Sportu zdar. Navštívil jsem stránky a koukám, že muži na výročí hrát nebudou, proto se ptám, jak je to možné? :))

Starší žáci

(Karel Horký, 28. 5. 2009 14:15)

Jelikož se komentář neustále točí okolo mužstva dospělých nebo dorostu, dovolím si také napsat něco ke starším žákům. Po podzimní oťukávání se výkony na jaře neustále zlepšují. Je to jednak způsobeno posílením mužstva, jednak si myslím, že se zlepšují i jednotliví hráči. Takže kluci jen tak dál, zkuste uhrát ještě alespoň 4 body. A k tomu ať Vám pomohou i krásné nové dresy.


TJ - Želetava

(Mr. Smith, 17. 5. 2009 21:09)

TJ - Želetava 2:4 (2:2)
Góly: Martének, Kratochvíl
Po velmi špatném výkonu jsme prohráli doma se Želetavou. Velmi zvláštní metr měl dnešní rozhodčí, který se choval s prominutím arogantně, asi měl nějaké komplexy. Zajímavě posuzova, nebo spíše neposuzoval hru rukou a potom fauly. Zejména facka jednoho z hráčů hostí zaváněla vyloučením, ale viník obdržel pouze žlutou. Domácí hráli krom toho 60 minut v deseti, přesto se dostali do vedení 2:0, ale poté svůj náskok prohospodařili a nakonec prohráli. Diváci byli s prominutím nasraní a není se čemu divit.

re Match v Opatově

(Pavel Hapal, 17. 5. 2009 13:34)

Zdravím, připojuji se ke gratulacím. Nestačím se divit, že výkony fotbalistů TJ se již dostaly do podvědomí fans ve fotbalem zaslíbené zemi Itálii:) Vítězství v Opatově se jak je vidno zrodilo pod taktovkou L.P.11, jehož forma nabírá na obrátkách a ač je zraněn (!!!), jeho výkony směrem ke konci sezony gradují. Připomíná to nezdolné bojovníky z NHL, kteří v play-off (což závěr sezony a nabité čelo tabulky OP silně připomíná) hrají se všemi možnými i nemožnými zraněními! Každopádně zvedám hozenou rukavici L.P.11 a apeluji na místní fans TJ, aby za týden byli v ochozech v co největším možném počtu! Každé zaváhání by teď totiž bolelo mnohonásobně více! TJ do toho!

re Match v Opatově

(Masimo Moralles, 17. 5. 2009 13:24)

Zdravím,obrovská gratulace k jednoznačnému a pohodovému vítězství na hrišti Opatova. Jak je vidět - tak ta kritika která tu na hráče TJ v minulém týdnu byla, zdravě všechny nabudila a účinek se dostavil - tomu řikám zacpání úst všem kritikům. Gratulace oběma bratrům Petzovým, kteří to střelecky včera odtáhli - obzvlášť kvituji střelecké probuzení staršího z bratrů, který ač limitován zraněním dokázal, že je to snajpr pár ekcelence!!! Nicméně bych tento výsledek zase nepřeceňoval - přece jen Opatov "B" a např. takové Dukovany nebo Blatnice jsou někde jinde. Ať se daří chalani a příští týden nepodceníte poslední Přibky, kterým už o nic nejde a hrají to pro radost. Trionfo Vladislav!!!!

Re: Italiano

(seki, 17. 5. 2009 11:59)

Si, mi pare di capire, ma anche qui molte persone non possono italiano. Pertanto, sarebbe meglio překládat.Čeština è rotto, ma talijána bene.

Italiano

(Gennaro Gattuso, 17. 5. 2009 11:12)

seki: Siamo spiacenti, ma io sono italiano come il pezzo. ---> Omlouvat, ale ja jsou ital jak poleno.

Genarovi...

(seki, 17. 5. 2009 10:26)

Oh, sì, ma si potrebbe scrivere finalmente česky Genaro, okay?

Opatov

(Gennaro Gattuso, 16. 5. 2009 23:00)

Bravo. Ma questo e solo un piccolo passo sulla strada verso il cielo.

GG

Match v Opatově

(Pecik #12, 16. 5. 2009 20:09)

Zatím co v buňce se ještě slaví vítězství napíšu malou reportaž pro tu hrstku fans kteří se nepřijeli osobně podívat... Myslím že od začátku sme na hřišti dominovali a díky našim kombinacím sme se dostavali relativně lehce před branku domácích. Určitě nám pomohlo zraněními vynucené střidani dvou defenzivních hráčů domácích a tím zapříčiněné zmatky v opatovské obraně, kterých se nám dařilo využívat. Až na pár hluchých míst a nějakých chyb spíše z nepozornosti či nedisciplinovanosti v druhém poločase jsme soupeře do ničeho nepustili a myslím si, že po kvalitním výkonu všech jsme zaslouženě zvítězili. Brankový rozdíl mohl zcela jistě být ještě mnohem vyšší než 0:5 ale nejduležitější jsou rozhodně 3 body a předvedená hra... Snad se nám podobný výkon podaří i za týden a do Třebenic pojedeme za 14 dní zase s o něco větší sebejistotou a formou. Ale teď priorita příští víkend doma Přibyslavice tak doufám že nás příjdete všichni podpořit 8-)

TJ

(Petzik #11, 12. 5. 2009 12:15)

Naprosto sdílím myšlenky a názory kapitána!! Chybí pohoda a je víc hráčů, kteří jsou psychicky v nepohodě a nevěří si. Na druhou stranu zase třeba Vojta Paločko či Petz P. se dostávají, dle mého názoru, do herní pohody a je potřeba je v tomto směru doplnit.
Co mě mrzí, tak věc kterou jsem pochytil právě v zápase s Hartvíkovicemi. I když bych se měl jenom věnovat hře(bohužel však i když fyzička je, tak zdraví je proti a v té bojovnosti moc klukům pomáhat nemůžu), všude je tento problém asi stejný, ale když od stavu 1:1 slyším od fanoušků samé kam to kopeš, to je katastrofa, ježiš marja, proč nestřílíš.. to měl být centr nebo střela... Tak musím konstatovat, že to teda moc povzbudivý není. Při takovémhle fandění by kluci měli ještě někde hledat síli??, když už tak se nedaří...
Zápas doma by pro nás měla být výhoda a ne psychická brzda.
Myslím, že o ten postup nehrajeme jenom my, ale celá Vladislav!! Mnoho lidí by bylo rádo, kdyby se to povedlo, alespoň tedy doufám??
Chápu, že fans po nás chcou výkony(všichni, jak mladá tak starší generace), ale na druhou stranu by bylo supr, kdyby nás podrželi a právě v takových to chvílích doma nás dohnali k důležitým třem bodům!!
Soupeři, kteří zavítají na naše hřiště by si měli opravdu připadat jako hosté a mělo by se jim to jasně dávat od první minuty najevo(jak ze strany hráčů tak fanoušků), že z Vladislavi se body letos už vozit nebudou!!!!

Vladislav- Hartvíkovice

(Ondra10, 12. 5. 2009 10:16)

Zdravím, takže k hodnocení.. Píšu až dnes, s chladnou hlavou. Výsledek je pro nás ztrátou, nepochybně. Domácí zápasy s týmy ze spodu tabulky bychom měli zvládat. Bohužel jsme nezvládli.. Hráli sme špatně.Nejsme v herní pohodě, chybí nám lehkost z podzimu, děláme spoustu nepřesností, schováváme se a proto hra vypadá tak jak vypadá..bez jiskry, bez nápadu, je to strašně upracované. V neposlední řadě nemáme i potřebné štěstí( třeba teď naposled bylo i přes všechny nedostatky šancí dost- 2 tyče, břevno a x dalších tutovek), mohli jsme po půlce 2:0 vést a byl by klid. Ale na to se nebudu vymlouvat.
Kde hledat příčinu? Vprvní řadě není forma a to je základ. Momentálně ten zápas prostě nezlomíme, nikdo to nevezme na sebe, i když se nedaří a to se nám na podzim pravidelně stávalo. Na podzim sme taky zrovna nezářili, ale zápasy sme dokázali zlomit, dát gol v poslední desetiminutovce..
Odmítám ale, že bychom nechtěli, nesnažili se nebo to nějak flákali!
Nicméně při pohledu na tabulku pořád záleží jen na nás a to je důležité! Já pořád pevně věřím, že se zmátoříme, najdeme ztracenou pohodu a najedem na vítěznou vlnu už teď v sobotu v Opatově. Zabojujeme a přivezeme 3 body!
P.S.ke komentáři "další nepřesvědčivý výkon": píšeš v pondělí, 20 minut po půlnoci, že ti chybí hodnocení. Nemyslíš že je to trošku brzo?? Martin dělá co může, tak mu dej čas aspoň do pondělka do odpoledne. Navíc to nebude psaný pod emocema ale s odstupem ;)

Questo e un vero peccato

(Gennaro Gattuso, 11. 5. 2009 23:09)

Hai avuto un sacco di possibilita, ma solo un obiettivo.
Cambiare difensore 5 minuti dopo il primo obiettivo non e molto buona idea.

Forza Vladislava! Salutatore GG.

Další nepřesvědčivý výkon

(TJ vs. Harťál "B", 11. 5. 2009 0:20)

Zdravím, opět mi tu chybí komentář z odehraného utkání:-(Nedá mi to a musím reagovat. Mrzí mě, ale i celou šiřší fotbalovou veřejnost, že TJ vyloženě tápe a nehraje tak jak by se slušelo hrát o postup - srdíčko, bojovnost, nasazení do poslední minuty. Jasně, že je to těžký když soupeř nasadí hráče z áčka (krajský přebor), ale na to se nelze vymlouvat. Je to škoda,protože soupeři hrající o postup jsou stoprocentní a každou takovou ztrátu TJ využijí. Neházel bych určitě flintu do žita, ale přijde mi, že domácí zápasy jsou ze strany TJ hrány v čím dál větší křeči a že paradoxně venkovní zápasy jsou výhodou. Dejte se kluci trochu dokupy a ať se příští kolo vrátíte opět na výsluní, TJ dotoho

K turnaji a tak...:)

(Vedouci muzstva, 10. 5. 2009 10:09)

Ahoj siroka fotbalova verejnost.vcera se na hristi konal turnaj mladsi pripravky za ucasti 6 muzstev.Musim pochvalit Martina Otruby-organizatora akce, rovnez trenera pripravky, za skvele zvladnuti a hladky prubeh akce.vse probehlo tak jak ma, a latka je hozena si myslim velmi vysoko:)VLADISLAV FOREVER

Saluti dal Rossoneri

(Gennaro Gattuso, 9. 5. 2009 22:40)

Saluti dal Rossoneri

Congratulazioni per la vittoria di squadra studenti 5:0.
Congratulazioni per il buon risultato di squadra miniliga prescolare.
Congratulazioni per l'età prescolare squadra doppia vittoria.
Complimenti per gli ultimi 20 minuti della partita di oggi la squadra di giovani e di definitiva vittoria 4:2.

Buona fortuna per la partita di domani, i giovani prescolare squadra.
Buona fortuna per la partita di domani con la squadra Hartvikovice A + B.

Dorost TJ - Gratulace

(Petzik #11, 9. 5. 2009 20:34)

Vynikající výsledek se povedl našemu dorostu, na domácí půdě porazil Stařeč 4:2... Gratulace :-)

Litov.-Cup

(Petzik #11, 8. 5. 2009 21:08)

Zdravím, pravda je taková, že do utkání nebyli připraveni Petz P., Knotek František, Slavík Zdeněk, Martenek Aleš, golman Vyletěl Zdeněk a moje maličkost. (6)
Na pravém bekovi hrál poprvé dorostenec Matoušek, pravá záloha a první start v dresu Vladislavi v základní sestavě - Salač Václav. Ukázalo se asi to, že stěží se nahrazují i 2,3 hráči základu a o to víc vynikla obrovská chybovost v našich postupech směrem dopředu. Nepřipravené balóny, špatný přehled a spousta zkažených nahrávek. Těžko říct, kde je chyba ale naší hře chybí lehkost, rychlost, chytrost a pohoda. Co se nevybojuje a neoddře, tak jde do kytek... Styl hry je postaven na jednom hrotovi který by měl litat co to dá a ještě dávat góly(včera to padlo na Vojty). Nám prostě absolutně nehrají kraje zálohy a bez toho to dnes opravdu nelze. Že to nefungovalo na straně pravé, kde byl Václav je naprosto pochopitelné - první start a je potřeba potrénovat. Druhá strana Pišty, hráč který pravidelně nastupuje v základu a jeho fyzická kondice je na velmi dobré úrovni, není schopen zavést balon po jeho straně do útoku a něco vymyslet či zacentrovat!! Popřípadě nabíhat svým spoluhráčům ze středu pole do volných prostorů.
Rozhodně však nechci nikoho kritizovat, člověk má začít sám u sebe. Chyb je určitě více a musíme se z nich poučit a zapracovat na nich.
První půle rozhodně tragická nebyla a kdyby jsme byli důraznější, jak před bránou naší, tak soupeře, mohlo se jít do kabin za remízového stavu. V některých částech jsme Dukovany přehrávali a dostali se do jedné či dvou slibných příležitostí. V půli druhé to bylo horší, ale opět šance přišly bohužel se žádné neproměnily. Mohli jsme i skorigovat výsledek, ale ani jeden z našich dvou starších sniperů bohužel nedal ...
V poslední řadě bych chtěl vyzdvihnout výkon Pavla Fukala, který v brance odvedl velmi slušný výkon a několikrát nás podržel skvělými zákroky!! I výkon dorostenců, byl na první ostřejší start v chlapech solidní. Doufám, že nebyl poslední :-) Kluci s námi snad začnou více komunikovat a zapojovat se s Á mužstvem do tréninků.

Litovel Cup

(Fans, 8. 5. 2009 20:18)

Nedá mi to a ještě musím zareagovat: slyšel jsem totiž dva protichůdné názory: první byl ten, že chyběla spousta hráčů základní sestavy a hrálo se spíše s hráči z dorostu, naopak druhý názor tohle vyvrací a říká, že TJ chyběl ze základní sestavy pouze nestárnoucí Franta Knotek.Chápu, že pohár je pro mnohé takové zpestření v sezoně, ale nelze přece takový spiel jen odchodit a prohrát rozdílem třídy (to ať se na mě nikdo nezlobí a nebere si to osobně). Nadruhou stranu pak zůstává rozum stát nad tím, když taková Stařeč vede v pohárovém utkání v Želetavě o poločase 4:1 a prohraje 8:4, ale to už jsme zase někde jinde a u jinýho klubu o kterým nám vůbec nejde. Díky za zodpovězení a ať se daří v neděli s rezervou Harťálu, která jistě přijede s posilami prvního týmu, který hraje už v sobotu:-(


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73

následující »